Connect with us

Király repjegyek

Kihagyhatatlan Black Friday akció! REPJEGYEK MÁR 3 900 Ft-tól

Kihagyhatatlan Black Friday akció! REPJEGYEK MÁR 3 900 Ft-tól

Idén a BLACK FRIDAY alkalmából elhoztuk a legjobb árakat! Rengeteg útí cél közül lehet válogatni elképesztően kedvezően, budapesti vagy bécsi indulással. Az akció csak limitált ideig, november 28-ig érvényes, úgyhogy érdemes gyorsan elkapkodni a jobbnál jobb repjegyeket.

A legolcsóbb repjegyek már 3 900 Ft-tól kezdődnek, az olaszországi Torinóba lehet ennyiért repülni. Azonban kedvező repjegyeink közé tartozik Finnország is, ahova csupán 4 195 Ft-tól lehet utazni. Széles választékú kínálatunkba tartoznak még TOP európai úti célok, mint például London, Ciprus, Málta és Mallorca is. Távolabbi célállomások közül pedig Dubajba, Egyiptomba, az Egyesült Államokba, a Maldív-szigetekre és Thaiföldre is lehet utazni. Érdemes végignézni a kínálatunkat, hiszen az előbb említetteknél még sok más rendkívüli úti cél is elérhető!

???? AKCIÓS REPJEGYEK ITT ????


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top