Connect with us

Király repjegyek

Őrületes BLACK FRIDAY repjegyek! Foglalj most 4 900 Ft-tól

Őrületes BLACK FRIDAY repjegyek! Foglalj most 4 900 Ft-tól

A pelikan.hu-t sem kerülte el a BLACK FRIDAY őrület. Limitált ideig most akár 4 900 Ft-tól foglalhatod le repjegyed! A szuperolcsó úti célok között megtalálod Berlint, Brüsszelt, Milánót, Barcelonát, Párizst, Londont, de a nagy kedvenceken kívül egzotikus úti célokból sincs hiány. Akciósan foglalhatsz a Maldív-szigetekre, a Seychelle-szigetekre, Ausztráliába, Bangkokba és nem maradtak ki a hatalmas metropoliszok sem – New York, Los Angeles, Chicago és sok más, de csak limitált ideig!

Advertisement

⏰BLACK FRIDAY 4 900 Ft-tól⏰

✔több, mint 100 akciós repjegy ✔budapesti és bécsi indulás is ✔CSAK LIMITÁLT IDEIG!

Repjegyek FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top