Connect with us

Király repjegyek

Berlin: retúr repjegy Budapestről már 17 245 Ft-tól (hosszú hétvége)

Tudtad, hogy Berlin három UNESCO Világörökséggel, 180 múzeummal és emlékművel, három operaházzal és legalább 14 Michelin-csillagos étteremmel büszkélkedik? Több mint 800 tervező és márka otthona, így igazán kreatív légkörbe csöppenhetünk. Nem is beszélve sok más okról, amiért érdemes Berlinbe látogatni. A sorolást kezdhetnénk a remek gasztronómiával, amelynek szerves részét képezik a német sörök is. Úgy gondoljuk, és reméljük, hogy ezzel nem vagyunk egyedül, hogy bár a német főváros szomorú és tragikus múltja csak még egy plussz ok amiért érdemes idejönni. Megnézni a Brandenburgi kaput, az egykori berlini fal maradványait, Checkpoint Charlie-t és a Holokauszt emlékművet. Fogd a párod, barátod, vagy szüleid és irány Berlin most szuper áron!

Advertisement

Berlin: repjegy 17 245 Ft-tól

🗓 Példa dátum: október 18-22

Budapest – Berlin  – Budapest 17.245 Ft-tól    FOGLALD LE ITT

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Király repjegyek

Málta Bécsből 9 900 Ft-tól

Szerző február 24, 2020

Király repjegyek

Tel Aviv retúrjegy Budapestről most 21 000 Ft-tól

Szerző február 21, 2020

Király repjegyek

Kerüld el a turistacsapdát! Mallorca tavasszal 9 800 Ft-tól!

Szerző február 21, 2020
Advertisement
Advertisement
To Top