Connect with us

Király repjegyek

Berlin Budapestről hihetetlen áron, most 6 255 Ft-tól

Berlin Budapestről hihetetlen áron, most 6 255 Ft-tól

Berlin tökéletes célpont egy hétvégi kiruccanásra! Ha kedved támad egy frissítő nyári sörözésre, akkor utazz el közvetlen járattal Berlinbe. Rengeteg időpont közül válogathatsz, de mi azért párat feltüntettünk.

Berlin Budapestről: 6 255 Ft-tól

Példa dátum: szeptember 5-10, 12-15, 19-22

Budapest Közv. járat Berlin Közv. járat Budapest
6.255 Ft-tól Foglalj

Ha korlátozott a büdzséd, de mégis szeretnél elmenekülni a szürke hétköznapokból, akkor ismerd meg Berlin történelmét és legjobb szórakozó helyeit. Ingyenes fesztiválok, koncertek, színházi előadások és megannyi érdekes program vár rád.

Ha csak egy hosszú hétvégére látogatod meg a várost, akkor sem maradhatnak ki a kötelező látnivalók. Itt található pl. a Múzeum-sziget is, amely egy múzeumokból álló komplexum és amely az UNESCO Világörökség részét is képezi.

Berlin híres nem csak a múzeumairól, de színházairól is. A legismertebbek közé tartozik a Schaubühne, Berliner Ensemble, valamint Maxim-Gorki Színház. Magasból szeretnéd látni a várost? Irány a tévétorony. Csodás képeket tudsz innen lőni, amelyeket a barátaid is megirigyelnek majd.

Ha a kulturális események után marad egy kis időd, akkor látogass el Berlin egyik állatkertjétbe, mert hogy abból is kettő van.

Berlin legkedveltebb látnivalói

  • Berlini fal
  • Brandenburgi kapu
  • Santa Hedwig
  • Nicolau környéke
  • Grand Star tér
  • Charlottenburg-kastély
Kattintson a megjegyzésre
To Top