Connect with us

Király repjegyek

Mi várja az utasokat a téli menetrendben? Újdonságok a bécsi Schwechat reptérről

Mi várja az utasokat a téli menetrendben? Újdonságok a bécsi Schwechat reptérről

A bécsi Schwechat repülőtér a tegnapi nappal belépett a téli menetrendbe. Ezzel számos új járat, egy-két változtatás jár, de egyes járatok száma is növekszik. 2018-ban tömérdek remek hírt hoztak napvilágra és úgy tűnik, egyre attraktívabb kiindulóponttá válik a fapados légitársaságok számára is. Pár ezer forintért utazhattunk a napsütötte Mallorcára, Ibizára és … jöjjön most egy kis összefoglaló.

Advertisement

Közvetlen járatok Kínába, hetente kétszer

A legnagyobb kínai magán légitársaság, az 5 csillagos Hainan Airlines, 2018 októberében új járatot indított Bécs és Sencsen között. Az első repülést október 20-án hajtották végre. A Bécs – Sencsen útvonalon hetente kétszer repülnek a közkedvelt Boeing 787 Dreamliner-rel.

Új német úti cél Bécsből

2018 október 28-tól az Adria Airways új járatot repül Bécsből. Egy Saab 2000 típusú repülőgép hetente négyszer fog közlekedni az újonnan elérhető németországi Paderborn-ba.

Tokió átszállás nélkül és stílusosan

Nemrég írtunk az ANA (All Nippon Airways) légitársaságról. De nemcsak a budapestieknek okozott örömet, hisz hamarosan Ausztriából is repülhetünk a japán légitársasággal. 2019 február 17-től az 5 * ANA összeköti Tokiót Béccsel is. Az új vonalon az utasok élvezhetik a Boeing 787-9 Dreamliner-t, amelynek kapacitása 215 fő (ezek közül 48 business és 167 ülés turista osztályon).

Amszterdam: újabb közkedvelt úti cél

2018 december 2-tól a Vueling spanyol légitársaság hetente négyszer repül Amszterdamba. Az Airbus A320 közvetlen járatokat biztosít a holland fővárosba.

Közvetlen járatok Kanadába Air Canada-val

A bécsi repülőtér új légitársaságot is fogad: 2019. április 29-től az Air Canada közvetlen járatokat kínál Bécs-Toronto útvonalon. A nyári menetrend szerint ez az útvonal mindennap elérhető lesz, a 2019-2020-as télen heti 5 alkalommal repülnek majd.

Két nagy újdonság Austrian Airlines-tól

Április 29-től az Austrian Airlines új tengerentúli úti céllal egészíti ki portfólióját: Montreallal. Az osztrák légitársaság egész évben repül majd a kanadai metropoliszba. Nyári menetrend szerint napi rendszerességgel, a téli menetrend szerint 5 alkalommal. A Star Alliance partnere, az Air Canada veszi át a Bécs-Toronto útvonalat.

Másik népszerű úti cél pedig Fokváros. A téli menetrend szerint 2018/19 telén az Austrian Airlines új hosszú távú célállomást ad hálozatához. Hetente kétszer repül az említett Dél-Afrikai Köztársaságba és a járatot tripla hetessel teljesítik majd.

Ezenkívül az Austrian Airlines növeli járatait Chicagóba, New Yorkba, Torontóba és Tel Avivba. Heti hét további járatot kínál Kelet-Európába. Növelni fogja a Kijev, Krakkó, Kassa, Belgrád, Budapest, Bukarest és Szarajevó járatainak számát is. De repülhetünk velük akár Berlin – Tegelre, Düsseldorfba, Hamburgba, Koppenhágába, Athénba és Sulounba.

Marokkó nemzeti légitársaságokkal

Az alacsony költségvetésű légitársaságok mellett, Marrákesbe Bécsből az Air Arabia Maroc-kal is utazhatunk. 2018 október 29-től a légitársaság közvetlen összeköttetést biztosít Bécs és Marokkó között. Az Airbus A320-ok hetente kétszer repülnek ebbe az úti célba.

A Wizz Air télen Varsóba és Eilatba is fog repülni

A Wizz Air légitársaság idén érkezett meg Bécsbe és azonnal elindította a mega bővítést, már 11 új járatot kínál Bécsből. Az új varsói járat 2018 október 28-tól lesz aktív és naponta repülnek majd Bécsből a varsói Chopin repülőtérre Lengyelország fővárosába.

Ezenkívül, novembertől Bécsből is utazhatunk az izraeli Eilatba. Az új járat Izrael legdélibb városába hetente kétszer üzemel majd, minden kedden és szombaton.

A Laudamotion élvezi a telet

A 2018/2019-es téli menetrenddel együtt a Laudamotion újabb úti célokat adott hálózatába. Amellett, hogy olyan közkedvelt repterekre repül, mint Barcelona, ​​Madrid, Palma de Mallorca, Dublin, London Stansted, Róma, Koppenhága, Párizs Beauvais, Milánó Bergamo és Bologna. Télen újabb járatokat indít Malagába, Sevillába, Valenciába, Bukarestbe és Krakkóba is. Minden csütörtökön és vasárnap közlekednek Marrákesbe, Larnacába és Faroba. Ezenfelül, a Laudamotion légitársasággal repülhetünk Jordániába (Amman), és a Kanári-szigetekre is – Tenerife, Fuerteventura, Las Palmas és Lanzarote is megtalálható hálózatukban.

Fotók forrása: Dreamstime.com, Austrian Airlines, Air Canada, Unsplash.com


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top