Connect with us

Király repjegyek

Limitált akció: Bécsből Mexikóba 146 900 Ft

Repülj velünk te is Mexikóba most hihetetlenül kedvező áron. Ráadásul két uticél közül választhatsz – a Karib-térség egyik legismertebb üdülőhelye Cancún, és a főváros Mexico City közül. Az utóbbi üdülőhely csak 3 000 Ft-tal drágább, bár még így is kiváló áron vásárolhatod meg. Remélem, hogy találkozunk a parton és kiélvezzük a vakációt egy margaritával a kezünkben. Mexikóba Bécsből ilyen olcsón ritkán utazhatsz, ráadásul a járat közvetlen!

Bécs – Cancún – Bécs

➡Repülőjegy csak 146 900 Ft

Bécs – Mexico City – Bécs

➡Repülőjegy csak 149 900 Ft

tengerpart-cancun

Cancún főleg a luxusról híres. Kellemes pillanatokat tölthetsz el pihenéssel és napozással a gyönyörű tengerparton. Ha trópikus éghajlatra és tökéletes pihenésre vágysz, akkor Cancúnnál jobb helyet keresve se találsz. Ezen kívül, meglátogathatsz egy egyedülálló múzeumot is, 400 darab szoborral, amely kilenc méterrel a tengerszint alatt van.

medencek-cancun tengerpart-cancun-2

Ha szeretnéd megismerni az igazi Mexikót, akkor mindenképp el kell látogatnod a szívébe, Mexikó Citybe. A város több mint 1 500 négyzetméteren terül el, így a világon az egyik legnagyobb metropolisz. Rengeteg emlékművet látogathatsz itt meg, különböző kulináris élményekben lehet részed, valamint itt él az ország ötöde ami kb. 21 millió embert jelent.

mexiko-city

Mexikóba

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top