Connect with us

Király repjegyek

Szikrázó napsütés, kristálytiszta tenger és Rihanna. Barbados 164 900 Ft-ért

Szikrázó napsütés, kristálytiszta tenger és Rihanna. Barbados 164 900 Ft-ért

A brit gyarmatosítók 400 évvel ezelőtt kötöttek ki először Barbadoson. A kis karibi sziget 1966-ban nyerte el függetlenségét, de továbbra is a Brit Nemzetközösség része és az országot Barbados királynője uralja – II. Erzsébet királynő.

Miért pont Barbados?

Barbados olyan, mint Nagy-Britannia pálmafákkal és forró éghajlattal. Az európai befolyás még ma is érezhető és a turisták körében is népszerű. Ha tartasz a kulturális sokktól, de mégis szívesen nyaralnál egzotikus helyen, adj egy esélyt Barbadosnak.

Barbados 164 900 Ft-ért

✔Lufthansa ✔időpontok a főszezonra is ✔1 rövid átszállás ✔23 kg poggyász

Bécs Frankfurt Bridgetown Frankfurt Bécs
164.900 Ft Foglalj

A strandok jók, az időjárás kellemes egész évben, a turizmus pedig fejlett. A szigeten a hátizsákos turisták és a luxus szerelmesei is elégedettek lesznek egyaránt. A legtöbb karibi szigettel összehasonlítva Barbados nagyon biztonságos. Egyedül is nekivághatsz a szigetnek, az utazási irodák bármilyen segítsége nélkül. Barbados színes gyarmati építészettel, bájos kisvárosokkal, gyönyörű természettel és egzotikus konyhával rendelkezik.

Mikor utazz Barbadosra?

Ha az év első négy hónapjában látogatsz Barbadosra, az időjárásban nem fogsz csalódni. Január – április között gyakorlatilag nincs csapadék, a hurrikán időszak júniustól novemberig tart. A főszezonban azonban az árak kissé borsosabbak, mint a kevésbé népszerű hónapokban. Barbados azonban egész évben jó egzotikus alternatíva.

Alapinformációk:

  • Pénznem: Barbadoson a barbadosi dollárral lehet fizetni, de nagyobb vállalkozások és a nemzetközi szállodák USA dollárt is elfogadnak.
  • Bár Barbados az egyik legbiztonságosabb karibi úti cél, a fővárosban előfordulnak a lopások, tehát ha nem muszáj, ne viselj túlságosan kirívó jelentő ruhákat és kiegészítőket.
  • A csapvíz iható.
  • Meztelen felsőtesttel tilos a napozás.
  • A sziget leghíresebb szülöttje Rihanna, aki gyakran jár haza. Egy szerencsével akár találkozhattok is a sziget egyik gyönyörű strandján.
Kattintson a megjegyzésre
To Top