Connect with us

Király repjegyek

Retúr repülőjegy Bécsből Bangkokba 175 900 Ft-ért! (főszezon)

Utazz Bécsből Bangkokba a kiváló Emirates légitársasággal. Szuper repjegyekre bukkantunk Thaiföd fővárosába és az egyik legjobb hír, hogy az akciós időpontok a főszezonra szólnak. Foglalj most és élvezd az utazást a világ egyik legjobb légitársaságával.

Bécsből Bangkokba 175 900 Ft-ért

✅időpontok a főszezonra ✅Emirates ✅20 kg poggyász

Repjegy Bangkokba   FOGLALD LE ITT

bangkok-motor

Miért pont az Emirates?

Ha azt mondjuk, hogy csúcsminőségű szolgáltatásokra számíthatsz, a legmagasabb színvonalat képzeld el, amit egy turista osztály nyújthat. A saját gazdaságukból származó nagyszerű élelmiszerek, a gazdag multimédiás rendszer (3500 csatorna), az ingyenes internet (20 MB), az USB csatlakozók és természetesen kényelmes ülések. Az alkoholos italok új választékának köszönhetően több mint 18 kevert ital közül választhatsz.

Az Emirates új gépe GAME CHANGER

Tudod mi az a “Game Changer”? Ezt az angol kifejezést olyan személyre, dologra, gondolatra, folyamatra, vagy olyan valamire használják, ami jelentősen befolyásolhatja, sőt megváltoztathatja a jelenlegi helyzetet. Ennyit a nyelvtanról, maradjunk inkább a légiközlekedésnél. Dobpergéééés és már húzzuk is a falat – az Emiratesnek új repülőgépe van! Mégpedig a Boeing 777-300ER típusú, az úgynevezett Game Changer. Csak 3 útvonalon fog repülni a világon és most jön egy jó hír nekünk, magyaroknak is, az egyik közülük Bécs.

Turista osztály

A turista osztályon dominálnak a kellemes pezsgő színek, kék árnyalatokkal. kiegészítve Az egyedülálló dizájn nyugodt, a maximális lazítás helyét biztosítja a repülés során. Minden utasnak hozzáférése van egy USB csatlakozóhoz és egy 13,3 hüvelykes képernyőhöz is.

 

Kattintson a megjegyzésre
To Top