Connect with us

Király repjegyek

Bonjour Nizza! Retúr repjegy Bécsből már 17 360 Ft-tól

Bonjour Nizza! Retúr repjegy Bécsből már 17 360 Ft-tól

Nizza vitathatatlanul a Francia Riviéra legkedveltebb üdülőközpontja! Nevezetességei, különlegességei és exkluzív fekvése miatt minden évben több millióan látogatják meg. Pattanj a Bécsből induló nizzai járatra, és csodáld meg a Côte d’Azur-i naplementét, vagy látogass el a pazar Monaco-ba!

Nizza Bécsből 17 360 Ft-tól

Példa időpont: szeptember 2-9

Bécs Közv. járat Nizza Közv. járat Bécs
17.360 Ft-tól Foglalj

Ha fényűző utazásra vágysz, tele pompával és látnivalóval, akkor Nizza pont neked való. Itt minden a luxusról szól és a legmagasabb elvárásokat is bőven kielégíti. Lubickolj az azúrkék Földközi-tengerben, közben csodáld meg a kikötőben lévő számtalan luxus jachtot és pazar hajót, vagy korzózz a 7km hosszú Promenade des Anglais sétányon, ami Nizza fő szimbólumává vált. A sétányra érdemes több időt szakítani, hiszen nem-csak a napsütésben, hanem az esti fényekben is káprázatosan tündököl. Mellette található az világhírűen impozáns Negresco szálloda. Történelmi műemlékek szempontjából feltétlenül látogasd meg Nizza óvárosát, a Vieux Nice-t, ahol páratlan fotókat készíthetsz az óváros festői templomairól, színes piacairól és kígyózó utcáiról. A Cours Saleya-n találjuk Nizza nyüzsgő virág- és ételpiacát, mely kihagyhatatlan élményekkel kecsegtet. Nem hiába mondják, hogy minden országot a piacán és a helyi ételeken keresztül ismerhetjük meg a legjobban. A reggeli bevásárlás és ismeretek után feltétlenül kóstold meg a helyi croissantot és a finom kávét.

Mesebeli és káprázatos kilátásért látogass el a várhegyi kilátóhoz. Itt megcsodálhatod Nizza és környéke páratlan szépségét. Kellemes kikapcsolódást nyújtanak a várhegyi kilátónál lévő vízesések. Ha Nizzában jársz, akkor mindig légy résen, hiszen sosem tudhatod melyik hírességbe botlasz. A város sok színész és sztár második otthona.

Kattintson a megjegyzésre
To Top