Connect with us

Király repjegyek

Csökkent az ár: a Nagy Alma közvetlenül 94 900 Ft-ért! (AZ AKCIÓNAK VÉGE)

Csökkent az ár: a Nagy Alma közvetlenül 94 900 Ft-ért! (AZ AKCIÓNAK VÉGE)

New York most már nem csak égy álom, hiszen most igazán remek áron tudsz foglalni közvetlen járatot Bécsből! Ami a legjobb, hogy több időpontból is válogathatsz. Szívd magadba New York vibráló érzését, és szerezz életre szóló élményeket!

Advertisement

New York Bécsből 94 900 Ft-ért

Időpontok: szeptembertől – 2020 március-ig

Bécs Közv. járat New York Közv. járat Bécs
94.900 Ft-ért Foglalj

Tapasztald meg New Yorkot saját bőrödön! Világ legkedveltebb városai közé tartozik tengernyi érdekességgel és felkapott helyszínnel. Sétálnál a Brooklyni hídon, fotóznál a jól ismert Empire State Building tetejéről, vagy egy pillanatra a Wall Street lüktetését szeretnéd átélni? Megannyi csodálatos helyszínnel büszkélkedhet az amerikai metropolisz. Piknikelj a világ egyik legismertebb parkjában – a Central Pakban és fotózd le Liberty Islanden a hírhett Szabadság-szobrot.

Reggelire falatozz lyukas Bagel fánkot, mely tipikusan New Yorkinak számít, vagy lakmározz isteni Gray’s Papaya hot-dogot. De a városban lépten-nyomon kóstolhatsz akár finom európai ételeket is.

Elkerülhetetlen, hogy New Yorkban beszerezz egy-két ruhadarabot. Ezért ha viszonylag olcsóbban szeretnéd megúszni a shoppingolást, akkor térj be valamelyik óriási üzletházba, javasoljuk a következőket: Macy’s,
Manhattan Mall, Staten Island Mall.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top