Connect with us

Király repjegyek

Napfényes Mallorca most hihetetlen 16 750 Ft-tól

Napfényes Mallorca most hihetetlen 16 750 Ft-tól

Nyaralj a pálmafák, citrom- és narancsfák szigetén, és élvezd a türkizkék tenger hullámait! Csupán 2,5 órányira Bécsből elérhető a Baleár-sziget legnagyobb üdülőparadicsoma – Mallorca. Élvezd szeptemberben a napsütést Spanyolország legnagyobb szigetén.

Mallorca Bécsből 16 750 Ft-tól

Példa dátum: szeptember 11-19

Bécs Közv. járat Mallorca Közv. járat
Bécs
16.750 Ft-tól Foglalj

A szigetet természeti parkká nyilvánították, ezért Európa legtisztább tengerpartjának tartják. A part 50 km hosszú, nem kell azon aggódnod, hogy vajon lesz-e elég hely a strandolásra. A gyönyörűséges fehér homokos strandok szinte hívogatnak a fürdőzésre, és igazán nagy élményt nyújt majd a búvárkodás is. Szigetnek igencsak gazdag az állat-, és növényvilága. Javasolt az autóbérlés, ami megkönnyíti a sziget felfedezését.

Nyugis pihenésre vágysz? Akkor fedezd fel a sziget szépségeit és történelmi látnivalóit szeptemberben, amikor már kevesebb a turista, mint a főszezonban. Mallorca nagyon tiszta, barátságos és főként biztonságos úti cél változatos szórakozási és sportolási lehetőséggel. A sziget sokkal többet tud nyújtani, mint gondolnád. Legfontosabb látnivalói közé a Bellver várat a Catedral de Mallorca-t, és a helyi múzeumokat sorolják.

Kattintson a megjegyzésre
To Top