Connect with us

Király repjegyek

Retúr repjegy Budapestről Bangkokba 143 900 Ft-ért (főszezon)

Retúr repjegy Budapestről Bangkokba 143 900 Ft-ért (főszezon)

Utazz a színes és illatos Bangkokba, thai nyelven az Angyalok városába. Tudtad, hogy Bangkoknak van a világ leghosszabb helységneve? A thaiföldi főváros hivatalos teljes neve 168 betűből és 21 számból áll. Ne szalaszd el akciós ajánlatunkat, és utazz Thaiföld fővárosába a főszezonban, 23 kg feladatott poggyásszal a Air China légitársasággal!

Advertisement

Bangkok Budapestről 143 900 Ft-ért

✔időpontok a főszezonra ✔1 átszállás ✔23 kg poggyász

Bécs 1 átszállás Bangkok 1 átszállás Bécs
Peking Peking
143.900 Ft Foglalj

Bangkok a világ nagyvárosai közé tartozik, az élet itt mégis pénztárca barátnak mondható – a belépők, a szállások, az utcai ételek is olcsók. Ha esetleg biztosra mennél, éttermekben is szuper áron tudsz rendelni.

Bangkok a felhőkarcolók és templomok városa. Ha ellátogatsz a thai fővárosba, akkor feltétlenül meg kell nézned a Nagy Palotát, Thaiföld leghíresebb épületegyüttesét. Az ősi Sziám meseszerű világa 10 hektáros területen fekszik a Csao Phraja folyó partján. A város ismert és kedvelt templomait se hagyd ki a listáról: Wat Arun, Wat Pho, Wat Phra Keo, Wat Traimit, Loha Prasa, és ha még valami nagyra vágysz, akkor az öt és fél tonna súlyú Arany Buddha szobrát is feltétlenül csodáld meg.

Ki ne szeretne piacozni és jókat falatozni? Bangkok szinte minden sarkán különleges és izgalmas egzotikus ételeket kóstolhatsz meg. Legismertebb piacok közé sorhatók: a Chatuchak, a Pratunam Market és a közkedvelt úszó piacok. Ezeken a helyeken kedvedre shoppingolhatsz és ismerkedhetsz meg a helyi jellegzetességekkel.

Ha már meguntad a nagyvárosi emberáradatot, nyüzsgő utcákat és árusokat, akkor vedd az irány Bangkok valamelyik közeli tengerpartjára. Alig pár órányira a fővárostól több csodálatos tengerpartra bukkanhatsz, mint pl. Bang Saen-ra, Koh Laan szigetret vagy egy igazi üdülőparadicsomra a Hua Hin-re.

Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top