Connect with us

Király repjegyek

Nagy összehasonlítás: Bangkok csak egy van, repjegyből találtunk ötöt is!

Nagy összehasonlítás: Bangkok csak egy van, repjegyből találtunk ötöt is!

Repjegyet találni Bangkokba nem kimondottan művészet, mivel népszerű úti cél és remek kiindulópont egy ázsiai körúthoz ezért több tucat légitársaság kínál repjegyeket Thaiföld fővárosába. Viszont megtalálni a legjobb ár/érték arányú repjegyet már nem olyan könnyű. Persze vannak olyan utazók, akik az élmény miatt repülnek, akiknek kimondottan a fedélzeti ellátás a fontos, másoknak van egy bevált légitársaságuk és nem szívesen próbálnak ki újat. Ez a cikk a bangkoki utak nagy versenyéről fog szólni. Neked melyik a kedvenced?

China Southern 125 900 Ft

Indulás: VIE Kényelem a fedélzeten: ⭐⭐⭐ Átszállás: ⭐⭐ Poggyász: ⭐⭐⭐⭐ Ár: ⭐⭐⭐⭐⭐ Időpontok: ⭐⭐⭐⭐⭐

A China Southern Airlines hihetetlen őszi akcióval lepett meg minket és a repjegyek között Bangkokot is megtalálható. Thaiföld fővárosába a főszezon végén repülhetsz, a repjegy ára tartalmazza a 23 kg-os feladott poggyászt és a fedélzeti ellátást is.

Bécs 1 átszállás Bangkok 1 átszállás Bécs
Kanton Kanton
125.900 Ft-tól Foglalj

Air China 149 900 Ft

Indulás: BUD Kényelem a fedélzeten: ⭐⭐ Átszállás: ⭐⭐⭐ Poggyász: ⭐⭐⭐⭐ Ár: ⭐⭐⭐⭐ Időpontok: ⭐⭐⭐⭐⭐

Az Air China légitársaság akciója mindig remek árakkal társulnak, Bangkok sem kivétel. Időpontokat decembertől egészen áprilisig találsz. Az ár tartalmazza a 23 kg-os feladott poggyászt és a fedélzeti ellátást is. Ennél a repjegynél döntő szempont az ár és a remek időpontok.

Budapest 1 átszállás Bangkok 1 átszállás Budapest
Peking Peking
149.900 Ft-tól Foglalj

Qatar Airways 159 900 Ft

(csak ma éjfélig)

Indulás: BUD Kényelem a fedélzeten: ⭐⭐⭐⭐⭐ Átszállás: ⭐⭐⭐⭐ Poggyász: ⭐⭐⭐⭐ Ár: ⭐⭐⭐⭐ Időpontok: ⭐⭐⭐⭐⭐

Az 5* légitársaság a magyarok kedvencévé vált, bár az előző repjegyekhez képest egy kicsit magasabb az ár, néha megéri mélyebbre nyúlni a pénztárcánkban. A Qatar Airways fedélzetén remek szórakoztató multimédiás rendszer vár, több tucat film, mese és zene, természetesen az egész út során jobbnál jobb ételeket, alkoholos és mentes italokat szolgálnak fel. Megemlítenénk a 30 kg-os feladott poggyászt és a dohai stopovert. Tehát, ha hosszabb átszállásod van Dohában beiktathatsz egy városnézést is. Időpontokat februártól egészen júliusig találsz.

Budapest 1 átszállás Bangkok 1 átszállás Budapest
Doha Doha
159.900 Ft-tól Foglalj

Aeroflot 163 900 Ft

Indulás: BUD Kényelem a fedélzeten: ⭐⭐⭐⭐ Átszállás: ⭐⭐⭐⭐⭐ Poggyász: ⭐⭐⭐⭐ Ár: ⭐⭐⭐⭐ Időpontok: ⭐⭐⭐⭐

Thaiföldön karácsonyozni? Akkor ez az Aeroflot repjegy lesz a befutó. Az orosz fuvarozóval október végétől december végéig repülhetsz egy szupergyors átszállással Moszkvában. Továbbá, a repjegy ára tartalmazza a feladott poggyászt és a fedélzeti ellátást is. Csak zárójelben jegyezném meg, hogy papucsot is kapsz. 😉

Budapest 1 átszállás Bangkok 1 átszállás Budapest
Moszkva Moszkva
163.900 Ft-tól Foglalj

EVA Air 167 900 Ft

Indulás: VIE Kényelem a fedélzeten: ⭐⭐⭐⭐⭐ Átszállás: nincs Poggyász: ⭐⭐⭐⭐⭐ Ár: ⭐⭐⭐⭐ Időpontok: ⭐⭐⭐

Szintén 5* légitársaság a tajvani EVA Air. Ha azon gondolkodsz, milyen előnye van a következő repjegynek, akkor egyértelműen a közvetlen járatot emelnénk ki. Bár Bécsig kell utaznod, onnan már valamivel több, mint tíz óra után Bangkokban landolsz. A repjegy ára tartalmazza a 30 kg-os feladott poggyászt és a kiváló fedélzeti ellátást.

Bécs Közv. járat Bangkok Közv. járat Bécs
167.900 Ft-tól Foglalj
Kattintson a megjegyzésre
To Top