Connect with us

Király repjegyek

Ez a repjegy mosolyt csal az arcodra: Bangkok a főszezonban 157 000 Ft-ért

Bangkok a helyieknek inkább Krung Thep néven ismert, és ez az a város, aminek a ceremoniális neve a leghosszabb a világon. A város látnivalóit is csak egy nagyon hosszú listára lehetne felírni, de mi megpróbálkozunk csak a legjobbakkal és ezt a kis segítséget egy pazar repjeggyel spékeljük meg.

Bangkok 157 000 Ft

Aeroflot Russian Airlines  főszezon  1 átszállás  23 kg poggyász

Budapest – Bangkok – Budapest 157.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Grand Palace és Wat Phra Kaew

Bangkok egy látnivalója sem észvesztőbb, mint a Grand Palace, és aki idekészül, az két legyet is üt egy csapásra, mert a csillogó Wat Phra Kaew-t is itt találod. A fehér falak mögött bújnak meg az igazi kincsek. A több mint 100 épületből álló komplexum a thai építészet remekeit rejti, amire nagy hatással volt az  európai reneszánsz korszak is.

Wat Pho

Wa Pho, vagy az Óriás Fekvő Buddha temploma. Buddha szobrának méretei elképesztőek, 46 méter hosszú és 15 méter magas. De a templom sokkal több a meghökkentő szobornál, a szenthely rengeteg freskót rejt, ezenkívül a színes kínai pavilont és a hagyományos thai masszázsiskolát is.

Wat Arun

A Hajnal temploma a Chao Phraya folyó nyugati partján fekszik Thonburi régi fővárosában és Taksin királytól kapta a nevét. Az öt tornyát akár a folyóról is meg lehet csodálni, a tornyok vibráló porcelánnal és színes kerámiával vannak burkolva, amik leginkább lombkoronára emlékeztetnek.

Yaowarat út

Bangkok Kínai negyede 1891-ben épült és kb. 1,5 km hosszú. Ha jókat ennél, akkor nem maradhat ki, de sok árus csak a naplemente után kezdi el árulni finomságait. És honnan fogo tudni, hol kaphatod a legjobb kaját? Ahol a leghosszabb a sor.

Khao San Road

Khao San Road minden hátizsákos utazó álma. A végtelen bárok, utcai ételek és a legolcsóbb italok utcájának is nevezhetnénk. Számos pénztárca barát szállás, étkezési lehetőség miatt is lett a backpackerek kedvence.

Rod Fai Night Market

Az élénk színű fedet piacot az  Esplanade bevásárlóközpont mögött találod. A finom ételek, az antik ajándéktárgyak, a hipster ruhák és a trendi bárok csak néhány olyan dolog, amit a látogatók ebben az egyedülálló éjszakai bazárban találhatnak.

Bangkok 157 000 Ft

Aeroflot Russian Airlines  főszezon  1 átszállás  23 kg poggyász

Budapest – Bangkok – Budapest 157.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Kíváncsi vagy milyen az Aeroflot business osztálya?


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
2/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top