Connect with us

Király repjegyek

MEGA AJÁNLAT: Bangkok Bécsből most 139 900 Ft!

Azt, hogy a magyarok imádják Thaiföldet, azt már mindenki tudja, de azt, hogy a közkedvelt Bangkok most 139 900 Ft-ért foglalható, azt már kevesebben. A KLM légitársasággal repülhetsz, de a repjegyek csak limitált számban érhetőek el, ezért ne várj soká!

Bangkok 139 900 Ft

Bécs – Bangkok – Bécs

✅ március ✅ április ✅ május ✅ június 

Bécs – Bangkok – Bécs 139.900 Ft   FOGLALD LE ITT

bangkok-motor

Mikor érdemes ellátogatni Thaiföldre?

Thaiföld tipikus példája a trópusi környezetnek. Az éghajlat egész évben nagyon kellemes. Érintik a monszun esők, amelyek három évszakot hoznak létre, meleg, esős és hideg évszakot. Paradox módon a hőmérséklet nem csökken 30 Celsius fok alá.

panorama-bangkok

Bangkok Délkelet-Ázsia Las Vegas-a. Tele van turistákkal, utazókkal és boldog emberekkel. Az elmúlt években az egyik legnépszerűbb úti céllá vált a magyarok között. Bangkokot érdemes meglátogatni egy pár napra, majd próbáld ki a thai szigeteket. Thaiföld fővárosa az ellentétek szimbóluma is lehetne. A Chao Phraya folyó két részre osztja: az első tele van magas felhőkarcolókkal, a másik viszont, a szegény nyomornegyedekben gazdag. Bangkokban régi templomokat és ultra modern bevásárlóközpontokat is találsz. Az európaiak néha nehezen tudják megszokni a kaotikus várost és sokan piszkosnak tartják, de garantáljuk, hogy ha Bangkokban jársz felejthetetlen élményekkel gazdagodsz.

bangkok

Bangkok megér egy látogatást, majd próbáld ki Délkelet-Ázsia más részeit vagy a thaiföldi szigetek egyikét. Például, Phuket, Kho Pha Ngan vagy Phi Phi. Az Air Asia légitársasággal ezt megoldhatod pár forintból!

kho-phangan

ko-phi-phi

phuket

 

Kattintson a megjegyzésre
To Top