Connect with us

Király repjegyek

Bali Bécsből a főszezonban 193 900 Ft-ért (30 kg poggyász)

Bali után ácsingózol, de akciós áron és mégis remek társasággal szeretnél repülni? Úgy tűnik eljött a te időd! A legnagyobb tajvani légitársaság, a China Airlines remek repjegyekkel rukkolt elő bécsi indulással. Egy rövid átszállás, 30 kg feladott poggyász, új flotta és remek fedélzeti szolgáltatások? Ezeket kínálja a China Airlines, ja és az árról se feledkezzünk meg. Retúr repjegyed 193 900 Ft-ért foglalhatod le 😉

És milyen a fedélzet? A turista osztályon keleti dizájn fogad, meglepően nagy lábtér és HD-ben nézheted a legújabb filmeket. Persze a menü sem felejtős, meleg ételek, gyümölcsök, gyerek vagy akár vegetáriánus ételeket is találsz az étlapjukon 😉 Bécsből Tajvanig a fantasztikus A350-sel  repülsz, majd Tajvan és Denpasar között Boeing 777-sel. Ha 2018/2019-es telére keresed a legjobb repjegyet, akkor most foglalj! Ezen az áron csak limitált ideig van esélyed és valószínűleg gyorsan elkapkodják!

Bali Bécsből a főszezonban 193 900 Ft-ért

✅ november ✅ december✅ január ✅ február ✅ március ✅ április ✅ május ✅ június ✅ július

Bécs – Denpasar – Bécs 193.900 Ft    FOGLALD LE ITT

Mit kell látni Balin?

Ubud

Bár első látásra csöndes kis városkának gondolnád, Ubud leginkább az Ízek, imák, szerelmek filmből lehet ismerős, valójában a balinéz kultúra és művészet központja. A helyi múzeumok és galériák művészeti alkotásain kívül, a hagyományos balinéz épületekben kiállított is kollekciókat is megtekintheted, amiket békés, trópusi kertek vesznek körül. Ha magaddal vinnél egy csipetet a balinéz kultúrából, látogass el a helyi piacra, ahol szobrokat, mágneseket és ékszereket vásárolhatsz. A közeli Monkey Forest-ben bátor majmokkal pózolhatsz és ősi, mohával borított templomok árnyékában sétálhatsz.

Puru Ulun Danu Bratan

Bali egyik legszebb, legtöbbet fényképezett és leglátogatottabb temploma. Ez a lenyűgöző, bár furfangos nevezetű épület már a 17. század óta állja a sarat. A templomot a tengerek és a tavak istennőjenek, Dewi Dan-nak szentelték. Egy tipikus indonéz környezetben találod – a háttérben erdős dombok és egy tó mellett fekszik. Ne hagyd ki a zöld Tegallalang és a Jatiluwih rizsmezőket sem, az itt készült fotók bármilyen szűrő nélkül is remekül mutatnak majd az instádon.

Sekumpul-vízesés és Batur-hegység

Ha mellkasodban egy kalandor szíve dobog, még napfelkelte előtt vágj neki az aktív Batur vulkánnak és mássz fel a tetejére. Az 1700 méter magasság elérése nem kis munka, de jó cipőkkel és némi elhatározottsággal minden lehetséges. A jutalmad a bámulatos kilátás lesz a környékre. A sziget másik természeti kincse az északi Sekumpul-i vízesés, ami hét kisebb vízesésből áll. Az út egy kicsit fárasztóbb, és egy darabig a balinéz dzsungelen is át kell vágnod, de megéri. Izgalmasan hangzik, nem igaz?

Bali Bécsből a főszezonban 193 900 Ft-ért (30 kg poggyász)
Hogy tetszett?

Facebook hozzászólások

Continue Reading
Kattintson a megjegyzésre

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Advertisement
Advertisement
To Top