Connect with us

Hírek

Az Icelandair saját poggyászrakodókkal repül az európai repülőterekre

Az Icelandair saját poggyászrakodókkal repül az európai repülőterekre

Európa-szerte tartósan hiány van a poggyászkezelő személyzetből a repülőtereken, és a légitársaságok folyamatosan próbálnak megoldást találni erre a problémára. Az Icelandair egyedi megoldással állt elő, saját poggyászrakodókkal repül a Keflavík nemzetközi repülőtérről az amszterdami Schipholra.

Az Icelandair napi kétszer repül Amszterdamba, reggel 7:40-kor egy Boeing 767-sel és 11:05-kor pedig egy modernebb Boeing 737 MAX 8-sal az FI 506-os járatszám alatt. Legalább egy hetet vesz igénybe. saját poggyászkezelőkszállítást az amszterdami Schipol reptáre egy hét után , majd az Icelandair vezetése felülvizsgálja ennek a megoldásnak a szükségességét.

Kép forrása: Shutterstock, Leonard Zhukovsky

Számos légitársaság, például az Air Malta vagy a TUI kisebb, kevésbé forgalmas Amszterdam közelében lévő repülőterekre irányítja járatait, hogy elkerülje a poggyászokkal kapcsolatos kellemetlenségeket. Az izlandi cég továbbra is az egyetlen, amely igyekszik ilyen elegánsan megoldani ezt a problémát, de ennek ellenére arra kéri ügyfeleit, hogy igyekezzenek időben érkezni a repülőtérre, és készüljenek fel az esetleges késésekre.

Cikk forrása: Simple Flying

Borítókép forrása: icelandair.com


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top