Connect with us

Uncategorized

Az Etihad Airways napi járatokat indít Bécs és Abu Dhabi között

Az Etihad Airways napi járatokat indít Bécs és Abu Dhabi között

Az Etihad Airways hivatalosan is megerősítette a Bécsből Abu Dhabiba tartó járatok bővítését. A légitársaság 2023. december 21-től heti hét alkalommal repül Bécsbe. Az Etihad megköszönte az utasoknak és a partnereknek a jegyek iránti elsöprő érdeklődést. A járatokat a szupermodern Boeing 787 Dreamliner üzemelteti majd.

Turista osztályon 262 ülés, business-en pedig 28 ülés áll rendelkezésre. A gép a reggeli órákban landol Bécsben.

Etihad retúr repjegyek:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top