Connect with us

Király repjegyek

Az Emirates új járata Kambodzsába! Repjegyek már 149 900 Ft-tól

Az Emirates új járata Kambodzsába! Repjegyek már 149 900 Ft-tól

Lélegzetelállító és egzotikus ország, amely elvarázsol egyedi tájaival, viharos történelmével és tökéletes strandjaival. Mint azt már a cím is sugallja, Kambodzsáról van szó. A Khmer birodalom országa, amely még mindig nem olyan zsúfolt a turistáktól, mint például Thaiföld és Vietnam, a tökéletes kombinációja az olcsó nyaralásnak és az ismeretlen és gyönyörű strandok felfedezésének. És miért írok erről? Az Emirates új útvonalat nyitott Phnom Penhbe, és már ebben az évben felfedezheted ezt az egyedi országot budapesti indulással már 149 900 Ft-tól!

Budapest – Phnom Penh – Budapest

Foglalj ITT repjegyek Kambodzába

Phnom Penh

Az ország, amely a hetvenes években szinte megtizedelte lakosai számát, az egyik legkegyetlenebb diktatúra a világon, de már lassan kezd talpra állni sötét múltjából, és megkezdte az utat a kapitalizmus felé. Phnom Penhben, olyan kontrasztokat láthatsz, amelyek teljesen mindennaposak Ázsiában. Egyrészt, luxus szállodák és a legújabb autók a másik oldalon a szegénység és a zsúfolt utcák. De ne aggódj, biztonság szempontjából nincs okod aggodalomra. A zsúfolt helyeken figyeljünk oda a zsebtolvajokra és ne adjunk pénzt a gyermekeknek – mivel lehetetlen tőlük megszabadulni.

Sieam Reap

Valószínűleg Kambodzsa legforgalmasabb városa. A közlekedés nagyon olcsó és széles körben használják a turisták által különösen kedvelt tuk-tukot. Azonban, ha szeretnél jobban megismerkedni a helyi kultúrával és emberekkel, akkor javasoljuk a kerékpár használatát. A kölcsönzés nagyon olcsó és sokkal többet láthatunk, mint a hagyományos járművekből.

Angkor Wat

Az Angkor Wat jelentése városi templom. Ez a legnagyobb és egyben az egyetlen vallási központ Ázsiában. Először a hinduizmusnak volt szentelve, később a buddhista vallásnak. A 12. században épült a II. Suryavarman királynak. A khmer stílusú épület Kambodzsa szimbóluma, amely a zászlóban is jelen van. Angkor egykor a Khmer Birodalom fővárosa volt.

shutterstock_167952836-min

Strandok, amelyeket a National Geographic is méltányol

Ha Kambodzsába indulsz, ne kövesd el ugyanazt a hibát, mint a turisták 90% -a. A legtöbb turista csak a világhírű Angkor Wat templom komplexumba látogat el, amely az ország északnyugati reszén található és csak kis számuk megy le délre. Miért is érdemes? Például azért, mert körülbelül 430 km tengerparttal rendelkezik, és a helyi strandokat a National Geographic magazin és a Forbes is gyönyörűnek tartja. Többek között Ázsia 22 legszebb partjai ranglétrájára három is felkerült Kambodzsából. Javasoljuk a hajóbérlést és látogass el a lehető legtöbbre!

Szállás Kambodzsában

1500 Ft egy éjszakára? Ha úgy döntesz, hogy vendégházban szállsz meg, akkor ez nem jelent problémát. A pelikan.hu oldalán megtalálod a legjobb ajánlatokat hotelekre, apartmanokra és egyéb szállásokra.

Vízum Kambodzsában

Vízum érkezés után a helyszínen lehet venni. Szükséged lesz érvényes útlevélre, 30 dollárra és egy igazolványképre.

Pénz

Kambodzsában két valuta érvényes. Khmer Riel és az amerikai dollár. 1 amerikai dollár egyenértékű 4000 Riel-lel.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top