Connect with us

Király repjegyek

Az Emirates új gépe GAME CHANGER. Csak három útvonalon repül és az egyik közül Bécs!

Tudod mi az a “Game Changer”? Ezt az angol kifejezést olyan személyre, dologra, gondolatra, folyamatra, vagy olyan valamire használják, ami jelentősen befolyásolhatja, sőt megváltoztathatja a jelenlegi helyzetet. Ennyit a nyelvtanról, maradjunk inkább a légiközlekedésnél. Dobpergéééés és már húzzuk is a falat – az Emiratesnek új repülőgépe van! Mégpedig a Boeing 777-300ER típusú, az úgynevezett Game Changer. Csak 3 útvonalon fog repülni a világon és most jön egy jó hír nekünk, magyaroknak is, az egyik közülük Bécs.

Új legenda látott napvilágot

Az új jövevény érkezése annyira volt örömteli, mint a 2016-os A380-as típusú repülőgépé. Az Emirates naponta kétszer repül a bécsi Schwechat repülőtérre, a járatokat az ikonikus A380-as és az új  Boeing 777 Game Changer teljesíti. A Bécsből vagy fordítva Bécsbe utazó utasok kipróbálhatják az Emirates légitársaság csúcspontját. Szuper ugye? Bécsből érdemes az Emirates mellett dönteni, mert a teljes kényelem garantált.

Első osztály

A legnagyobb változásokat az első osztályon utazók érzékelhetik. A Game Changer első osztálya 6 magán mini-kabinból áll 1-1-1 elrendezésben. A tolóajtók padlótól a mennyezetig érnek, és teljesen egyedi elemeket tartalmaz a kabin. Maga a légitársaság képviselői szerint a legnagyobb hangsúlyt a luxus és a privát szféra megteremtésére fektették. Ezzel csak egyetérteni tudunk, az üléseket a NASA technológiája szerint tervezték. Ennek köszönhetően a legtermészetesebb helyzetben tudsz ülni az egész utazás során. Ha a középső kabinban kapnál helyet, még mindig bámulhatsz az ablakon kifelé – egy virtuális ablakon keresztül. Nem maradsz le semmiről, és mindezt HD-ben, természetesen valós időben nézheted. Szeretnéd a kinti világot a legrészletesebben megfigyelni? Semmi gond, az integrált teleszkóppal ez gyerekjáték.

De nem kell a felhőket pásztáznod, hogy mennyország közeli élményben legyen részed. A világítást saját igényeidhez igazíthatod, és a légiutas-kísérők az egész utazás során a rendelkezésedre állnak. A fedélzetre pizsit sem kell vinned, természetesen kapsz azt is, de nem akármilyet, az Emirates pizsamái hidroaktív anyagból készülnek. A kényelmi csomagot pedig a Bvlgari márka készíti.

Biznisz osztály

A bizniszen utazókat is új ülések várnak. Úgy tervezték őket, hogy szilárdan alkalmazkodjanak a testhez és maximális kényelmet biztosítsanak. Az ülések egy gombnyomással átalakíthatók kényelmes ágyakká. A biznisz utasok kétségtelenül megörülnek a nagyobb asztaloknak, méreteinek köszönhetően rögtönzött munkaasztalokként is használhatók.

Az italokat is megemlítenénk, egy kis koktél asztalka is a rendelkezésedre áll. Ha újratöltésre lenne szükséged, használhatod a minibárt is. A szórakoztató rendszer 3500 csatornát kínál, a képernyő mérete 23 hüvelyk.

Turista osztály

A turista osztályon dominálnak a kellemes pezsgő színek, kék árnyalatokkal. kiegészítve Az egyedülálló dizájn nyugodt, a maximális lazítás helyét biztosítja a repülés során. Minden utasnak hozzáférése van egy USB csatlakozóhoz és egy 13,3 hüvelykes képernyőhöz is.

Az Emirates új gépe GAME CHANGER. Csak három útvonalon repül és az egyik közül Bécs!
Hogy tetszett?

Facebook hozzászólások

Continue Reading
Kattintson a megjegyzésre

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Advertisement
Advertisement
To Top