Connect with us

Király repjegyek

Az Emirates új gépe GAME CHANGER. Csak három útvonalon repül és az egyik közül Bécs!

Tudod mi az a “Game Changer”? Ezt az angol kifejezést olyan személyre, dologra, gondolatra, folyamatra, vagy olyan valamire használják, ami jelentősen befolyásolhatja, sőt megváltoztathatja a jelenlegi helyzetet. Ennyit a nyelvtanról, maradjunk inkább a légiközlekedésnél. Dobpergéééés és már húzzuk is a falat – az Emiratesnek új repülőgépe van! Mégpedig a Boeing 777-300ER típusú, az úgynevezett Game Changer. Csak 3 útvonalon fog repülni a világon és most jön egy jó hír nekünk, magyaroknak is, az egyik közülük Bécs.

Új legenda látott napvilágot

Az új jövevény érkezése annyira volt örömteli, mint a 2016-os A380-as típusú repülőgépé. Az Emirates naponta kétszer repül a bécsi Schwechat repülőtérre, a járatokat az ikonikus A380-as és az új  Boeing 777 Game Changer teljesíti. A Bécsből vagy fordítva Bécsbe utazó utasok kipróbálhatják az Emirates légitársaság csúcspontját. Szuper ugye? Bécsből érdemes az Emirates mellett dönteni, mert a teljes kényelem garantált.

Első osztály

A legnagyobb változásokat az első osztályon utazók érzékelhetik. A Game Changer első osztálya 6 magán mini-kabinból áll 1-1-1 elrendezésben. A tolóajtók padlótól a mennyezetig érnek, és teljesen egyedi elemeket tartalmaz a kabin. Maga a légitársaság képviselői szerint a legnagyobb hangsúlyt a luxus és a privát szféra megteremtésére fektették. Ezzel csak egyetérteni tudunk, az üléseket a NASA technológiája szerint tervezték. Ennek köszönhetően a legtermészetesebb helyzetben tudsz ülni az egész utazás során. Ha a középső kabinban kapnál helyet, még mindig bámulhatsz az ablakon kifelé – egy virtuális ablakon keresztül. Nem maradsz le semmiről, és mindezt HD-ben, természetesen valós időben nézheted. Szeretnéd a kinti világot a legrészletesebben megfigyelni? Semmi gond, az integrált teleszkóppal ez gyerekjáték.

De nem kell a felhőket pásztáznod, hogy mennyország közeli élményben legyen részed. A világítást saját igényeidhez igazíthatod, és a légiutas-kísérők az egész utazás során a rendelkezésedre állnak. A fedélzetre pizsit sem kell vinned, természetesen kapsz azt is, de nem akármilyet, az Emirates pizsamái hidroaktív anyagból készülnek. A kényelmi csomagot pedig a Bvlgari márka készíti.

Biznisz osztály

A bizniszen utazókat is új ülések várnak. Úgy tervezték őket, hogy szilárdan alkalmazkodjanak a testhez és maximális kényelmet biztosítsanak. Az ülések egy gombnyomással átalakíthatók kényelmes ágyakká. A biznisz utasok kétségtelenül megörülnek a nagyobb asztaloknak, méreteinek köszönhetően rögtönzött munkaasztalokként is használhatók.

Az italokat is megemlítenénk, egy kis koktél asztalka is a rendelkezésedre áll. Ha újratöltésre lenne szükséged, használhatod a minibárt is. A szórakoztató rendszer 3500 csatornát kínál, a képernyő mérete 23 hüvelyk.

Turista osztály

A turista osztályon dominálnak a kellemes pezsgő színek, kék árnyalatokkal. kiegészítve Az egyedülálló dizájn nyugodt, a maximális lazítás helyét biztosítja a repülés során. Minden utasnak hozzáférése van egy USB csatlakozóhoz és egy 13,3 hüvelykes képernyőhöz is.

Hogy tetszett?

Continue Reading
Kattintson a megjegyzésre
To Top