Connect with us

Király repjegyek

Az Andamán-tenger gyöngyszeme – Retúr repjegy Phuketre

Mikor érdemes Phuketre utazni? Mikor van a főszezon? Phuket szinte egész évben látogatható, viszont a legtöbben novembertől februárig nyaralnak Thaiföldön. Március és május a legforróbb hónapoknak számít. És amikor az Andamán-tenger gyöngyszemét halljuk eszünkbe jut a napsütés, a tenger moraja és átjár minket a forró thai levegő. A gyönyörű strandoknak, ízletes thai ételeknek és a kellemes klímának is köszönhetően manapság az egyik legkedveltebb úti céllá nőtte ki magát. Nem is húzzuk tovább az időt! Foglald le retúr repjegyed budapesti indulással és repülj a Qatar légitársasággal a főszezonban már 143 900 Ft-tól! 

Budapestről  Phuketre már 143 900 Ft-tól

➡️Időpontok ITT

Búvárkodás

Bár nem minden strand alkalmas a búvárkodásra, Phuketen mégis számos tökéletes helyszínt találsz. Számunkra ideális hely a búvárkodásra a Naiharn Beach volt. Tisztá víz nagyon barátságos halakkal.

snorchlovanie-na-phukete

Utcai ételek és a helyi piacok

A thai ételek híresek. Akár egy rozoga utcai standról vásárolsz, vagy egy étteremben a sarkon, akár egy első osztályú szállodában. Próbáld ki amennyire csak lehet és nem kell félni a csípőstől sem, néhány nap alatt meg lehet szokni.

thajske_korenie-min-1

kokos_cerstvy-min

Thai boksz

A Muay Thai közel 700 éves múltra tekint vissza, amely közvetlenül a buddhista hitből fakad. Thaiföldön a thai boksz olyan, mint a foci Angliában.  Ez egy vallás, művészet, kultúra és hobby egyben. És ha azt mondjuk, hogy Phuketen található a legnagyobb Muay Thai központ, akkor te is a részese akarsz majd lenni. Látogatásunk során európaiakkal találkoztunk, és még egy pár szlovákkal, akik csak emiatt jöttek Phuketra. A Tiger Muay Thai központban el is szállásolnak, kapsz egy edzőt, valamint teljes ellátásban lesz részed és utálni fogod őket! A Thai-boksz valójában nagyon nehéz és eltart egy ideig, amíg megszokod a kemény edzést. Szeretni csak a tényleges harcosok fogják!

muay_thai-min


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top