Connect with us

Király repjegyek

A legjobb repjegyek az Amerikai Egyesült Államokba, már 117 900 Ft-tól!

Ti is el szeretnétek utazni az Amerikai Egyesült Államokba és a megfelelő pillanatra vártatok? Na, akkor most jó helyen jártok. Mivel mi is imádunk utazni, összegyűjtöttük nektek a legjobb repjegyeket a mindig nyüzsgő New Yorkba, a remek strandokkal rendelkező Miamiba, a látványos San Franciscoba, de nem árulunk el mindent. Görgessetek lejjebb, válasszátok ki a nektek megfelelő úti célt, időpontot és irány Amerika!

Íme a legjobb repjegyek az Amerikai Egyesült Államokba

Budapestről ???? New Yorkba már 117 900 Ft-tól

➡➡REPJEGY ITT

Budapestről ???? Los Angelesbe már 128 433 Ft-tól

➡➡REPJEGY ITT 

Budapestről ⛴ Chigcagóba már 144 900 Ft-tól

➡➡REPJEGY ITT

Budapestről ???? Miamiba már 129 900 Ft-tól

➡➡REPJEGY ITT

Budapestről ???? San Franciscóba már 159 900 Ft-tól

➡➡REPJEGY ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top