Connect with us

Király repjegyek

Az 5 legolcsóbb adventi kirándulás

Már ti is várva várjátok a legszebb ünnepet az évben? Mi is tűkön ülünk és pont ezért készült ez a cikk. A karácsonyi hangulat már kezd minket is elfogni, ezért úgy döntöttünk, hogy összeválogatjuk a legolcsóbb adventi utazásokat, és ha szeretnéd te is meglepheted szeretteidet, hiszen mi lehet jobb a hangulatos karácsonyi díszben pompázó nagyvárosoknál. Olvass tovább és tudj meg te is többet a legjobb ajánlatainkról.

Adventi Prága 3⭐️-os szállodával

Válassz az időpontok közül ➡️ 10 900 Ft-tól

✔️ 2 éjszaka az Ostruvek Praha*** szállodában

✔️ 2x reggeli

hetvege-pragaban

Adventi Krakkó 3⭐️-os szállodával

Válassz az időpontok közül ➡️ 11 900 Ft-tól

✔️ 2 éjszaka az Petrus*** szállodában

✔️ 2x reggeli

hetvege-krakkoban

Adventi Pozsony 4⭐️-os szállodával

Válassz az időpontok közül ➡️ 16 900 Ft-tól

✔️ 1 éjszaka a Crown Plaza**** szállodában

✔️ 2x reggeli

hetvege-pozsonyban

Hangulatos Bécs 4⭐️-os szállodával

Válassz az időpontok közül ➡️ 22 900 Ft-tól

✔️2 éjszaka a Prinz Eugen**** szállodában

✔️2x reggeli

hetvege-becsben

Exkluzív Prága 5⭐️-os szállodával

Válassz az időpontok közül ➡️ 28 900 Ft-tól

✔️1 éjszaka az Esplanade***** szállodában

✔️2x reggeli

adventi-praga

Nézd meg teljes kínálatunkat

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top