Connect with us

Király repjegyek

Ausztráliába Londonból 202 000 Ft-ért

Figyelem, ez a cikk négy Ausztráliába szóló király repjegyet tartalmaz! Mi a közös bennük – a szuper ár, indulás Londonból, és ami a legjobb, mind az ETIHAD Airways légitársaságon keresztül. Melyik úti célpont tartozik nagy álmaid közé? Sydney? Melbourne? Brisbane? Vagy Perth? Lehet, hogy mindegy is, hiszen most fél áron repülhetsz Ausztráliába Londonból, így bármelyiket választod, biztosan nem rontasz el semmit. Lejjebb megtalálod az időpontokat novembertől júliusig, valamint a Budapest London időpontokat is! Ezért ne habozz, és utazz olcsón a Repjegykirállyal.

Ausztráliába Londonból:

Perth 202 000 Ft-tól

australiai_szorfos

Melbourne ➡203 550 Ft-tól

melbourne_panorama

Brisbane 204 100 Ft-tól

brisbane_varos_panorama

Sydney ➡204 900 Ft-tól

sydney-panorama_ausztaliaba

Budapest – London már 12 994 Ft-tól

Az Etihad Airways légitársaságot nem szükséges bemutatni. Nagyon jók, remek szolgáltatásokkal, jó transzferekkel és teljesen új repülőgépekkel.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top