Connect with us

Király repjegyek

Austrian Airlines: közvetlen járatok Bécsből az USA-ba 99 900 Ft-tól

Austrian Airlines: közvetlen járatok Bécsből az USA-ba 99 900 Ft-tól

Előre is elnézést kérünk azoktól, akik budapesti indulással utaznának az USA-ba, sajnos Bécsből találtuk meg a legjobb repjegyeket! De nemcsak az ár az ami első látásra megtetszett, hanem közvetlen járatokat találtunk az Austrian Airlines légitársasággal. Bár a repjegy ára csak egy kézipoggyászt tartalmaz, a foglalás második lépésénél 29 376 Ft-ért feladott poggyászt is vásárolhatsz. Na de lássuk a medvét, azaz a szuper repjegyeket!

Advertisement

MIAMI 99 900 Ft

✅április ✅május ✅június

Bécs – Miami – Bécs 99.900 Ft     FOGLALD LE ITT

LOS ANGELES 106 900 Ft

✅ április ✅ május ✅ június

Bécs – Los Angeles – Bécs 106.900 Ft     FOGLALD LE ITT

CHICAGO 116 900 Ft

✅ november ✅ december ✅ január ✅ február ✅ március ✅ április ✅ május

Bécs – Chicago – Bécs 116.900 Ft     FOGLALD LE ITT

NEW YORK 116 900 Ft

✅ november ✅ december ✅ január ✅ február ✅ március ✅ április ✅ május ✅ június

Bécs – John F Kennedy – Bécs 116.900 Ft     FOGLALD LE ITT

NEW YORK 116 900 Ft

✅ november ✅ december ✅ január ✅ február ✅ március ✅ április ✅ május ✅ június

Bécs – Newark – Bécs 116.900 Ft     FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top