Connect with us

Hírek

Argentína november 1-től nyitva áll a beoltott turisták előtt

Argentína november 1-től nyitva áll a beoltott turisták előtt

A világjárvány miatt Argentína 18 hónap után november 1-jén újra megnyílt a nemzetközi turizmus előtt. Ettől az időponttól kezdve minden teljesen beoltott külföldi beléphet Argentínába, amennyiben rendelkezik COVID útleveléllel, ill. tudja igazolni teljes beoltottságot. A kormány engedélyezi a nem oltott látogatók belépését Argentínába, de a tesztek mellett kötelező 7 napos karanténon kell átesniük.

Minden utasnak rendelkeznie kell 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel. Ezenkívül Argentínába érkezést követő 5. és 7. nap között egy második PCR-tesztet is szükséges elvégezni.

Azok az utasok, akik a Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Covishield, Sputnik, Sinopharm és Convidecia oltóanyagainak teljes ajánlott adagjával rendelkeznek, teljesen beoltottaknak számítanak. Két teszttől eltekintve, az oltatlan turistáknak az érkezés után legalább 7 napos karanténba kell vonulniuk.

Argentína októberben nyitott a szomszédos országok előtt. A szórakozóhelyek egyelőre 50 százalékos kapacitással működhetnek, Buenos Airesben pedig hajnali 3 óráig tarthatnak nyitva a bárok és klubok.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top