Connect with us

Hírek

Anglia: a beoltott utasoknak nem lesz szükségük tesztre az érkezés után

Anglia: a beoltott utasoknak nem lesz szükségük tesztre az érkezés után

A beoltott utasok előtt Anglia eltörli az érkezés utáni tesztelést – jelentette be Boris Johnson. A miniszterelnök szerint ezzel a lépéssel az a cél, hogy bebizonyítsák, hogy az ország nyitott a turisták és a kereskedelem felé, erről a brit Guardian tájékoztatott. Grant Shapps, az Egyesült Királyság közlekedési minisztere a Twitteren jelentette be, hogy február 11-től megszűnik a beoltottak érkezés utáni teszt kötelezettsége.

Január 7-től hajnali 4 órától minden teljesen beoltott utasnak, beleértve a 17 év alatti gyermekeket, nem kell negatív COVID-19 teszteredményt felmutatniuk az indulás előtt, és nem kell karanténba vonulniuk az országba való belépéskor.

Minden utasnak továbbra is ki kell tölteni a Passenger Locator Form-ot, regisztrálni az országba érkezés előtt 48 órával lehet.

Az oltással nem rendelkező személyek Angliába történő belépésének feltételei

A 12 évesnél idősebb, nem teljesen beoltott utasoknak (Moderna, Pfizer, Astra Zeneca, Janssen) kötelező:

  • 48 óránál nem régebbi negatív antigén- vagy PCR-teszt, angol, francia vagy spanyol nyelven (a fordítást nem fogadják el),
  • a regisztrációs űrlap kitöltése (PLF)
  • megrendelni a teszteket, amelyeket legkésőbb az érkezést követő 2. és 8. napon kell elvégezni.
  • további információk ITT

A 4 év alatti gyermekek mentesülnek a tesztelés alól.

Akciós repjegyek Angliába:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top