Connect with us

Király repjegyek

Napsütötte Alicante Budapestről 27 990 Ft-tól

Napsütötte Alicante Budapestről 27 990 Ft-tól

Alicante gyönyörű tengerparti város, ha tavasszal szívesen kiruccannál és magadba szívnál egy kis mediterrán hangulatot, akkor foglalj most! Retúr repjegy budapesti indulással 27 990 Ft-tól

Kedvezményes repjegyek Alicanteba

  • Honnan? Budapestről
  • Kivel? Ryanair légitársaság

Castillo de Santa Bárbara

Mit nem hagyhatsz ki, ha Alicantéban jársz?

A La Explanada Spanyolország egyik legforgalmasabb és leghíresebb sétánya! A pálmafákkal övezett sétányt több, mint 6 millió piros, krém és fekete csempe borít.

A Playa de San Juan a Costa Blanca egyik legszebb strandja. Számos zenei, táncos és színházi előadás zajlik itt a szezon során.

Az Alicante régió több mint 7 évezrede lakott, és számos történelmi emléket őriz a mai napig. Ilyen a város fölé magasodó és az Alicante-öbölre néző Castillo de Santa Bárbara, Spanyolország egyik legnagyobb középkori erődítménye. Érdemes még megemlíteni a több ezer éves leletanyagot tartalmazó Régészeti Múzeumot is, amely 2004-ben elnyerte a 2004-es év legjobb európai múzeuma díjat is.

La Explanada


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top