Connect with us

Hírek

Az Alaska Airlines utasai ingyen síelhetnek az USA-ban és Kanadában

Az Alaska Airlines utasai ingyen síelhetnek az USA-ban és Kanadában

Mivel a koronavírus-járvány miatt jelenleg többen a szabadtéri tevékenységeket részesítik előnyben, sok utazó fontolgatja a lejtőkön való kirándulást. Azok számára, akik idén sí- vagy téli vakációt terveznek, az Alaska Airlines nemrégiben remek programot hirdetett. Utasai ingyenesen síelhetnek az USA-ban és Kanadában.

Kanada a nagy kiterjedésű hólepte hegyvonulatok és tavak országa, ahol remek lehetőségek adódnak a téli sportok kedvelőinek a sportolásra. A célzott biztonsági intézkedések betartásával pedig a járvány idején is jól működhet a turizmus ezen ága, nem árt azonban az ösztönzés… Így gondolhatta ezt az Alaska Airlines is, aki nemrégiben remek programot hirdetett a téli sportok szerelmeseinek.

A „Fly Alaska, ski free” kezdeményezésnek hála az Alaska Airlines utasai a 2020-2021-es síszezonban ingyenesen élvezhetik a lejtőket a kiválasztott 8 üdülőhely bármelyikén. Hogy részesüljenek a különböző kedvezményekben az utazóknak csak beszállókártyájukat kell felmutatniuk.

Az Alaska Airlines új programjában a légitársaság partnerei vesznek részt, így pedig az Alyeska Resort, Bogus Basin, Eaglecrest Ski Area, a Schweitzer Mountain Resort, valamint a Red Lodge Mountain mellett, a Whitefish Mountain Resort szolgáltatásait is élvezhetik a téli sportok szerelmesei. További információ ezen az oldalon található.

Alaska Airlines

Ez is érdekelhet:

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top