Connect with us

Király repjegyek

Ay, caramba! Retúrjegy Bécsből Cancúnba 174 900 Ft-ért

Ay, caramba! Retúrjegy Bécsből Cancúnba 174 900 Ft-ért

Cancún Mexikó legkedveltebb üdülőhelye. Leginkább a pihenés, a tengerparton való henyélés, a napozás és a tequila miatt ismert. Ha gyönyörű időjárást és tökéletes kikapcsolódást keresel az érintetlen strandokon, akkor valószínűleg nem találsz jobb helyet.

A strand az élet. Ez a mottó jellemzi a leginkább helyieket, akik a tengerparton ébrednek, akik a tengerparton esznek, akiknek a tengerpart a megélhetést is jelenti, és akik a szabad perceiket is a tengerparton töltik. És tényleg, a tengerpart pontosan az, ami miatt annyian imádják. 5 okunk van arra, hogy miért kellene legalább egyszer Cancúnba ellátogatnod és hozzá még egy szuper repjegyünk a Turkish Airlines-szal. Fogd a párod, a haverokat, szüleid vagy a nagyiékat és éljétek át együtt ezt az egzotikus kalandot. Ay, caramba!

Cancún Bécsből 174 900 Ft-ért

Bécs Isztambul Cancún Isztambul Bécs
1 átszállás 1 átszállás
174.900 Ft-tól Foglalj

1. Víz alatti világ

Míg a strandokat főként a turisták foglalják el, a korallzátonyokon teljesen más élőlények uralkodnak. Cancún minden bizonnyal az a hely, ahová érdemes magunkkal vinni a snorifelszerelést vagy befizetni egy búvárkodásra. A színes halak mellett, veszélyeztetett tengeri teknősökkel, rájákkal és citromcápákkal is találkozhatsz.

2. Isteni manna

Cancún mindenkinek megfelel. Pizza, tészta, spanyol paella, amerikai hamburgerek, friss halak, indiai curry és mennyei sushi. Legyen étvágyad bármire, itt aztán megtalálod és garantáltan jókat fogsz enni. Vacsora egy 5* hotelben vagy egy apró mexikói bódéban? Teljesen mindegy. Az itteni konyha mennyei fogásokkal és ízletes fűszerezéssel kedvez a turistáknak.

3. Napsütés egész évben

Bár nem szívesen emlegetem, de míg nálunk hóesés és mínusz 10 fokok kínozzák az embert, addig Cancúnban hétágra süt a nap. Ezt a tulajdonságát az amerikaiak is előszeretettel használják ki, akik idejárnak felmelegedni a hosszú tél után. És természetesen, a híres tavaszi szünetet is sokan itt töltik. Ha el szeretnéd kerülni a turistatömegeket, május és augusztus közötti időszak lesz a legmegfelelőbb. Ilyenkor a hőmérséklet 25 fok körül mozog és a levegő páratartalma lassan emelkedik. Szeptembertől októberig nem kimondottan ajánljuk. Többek között sokkal erősebb a nap, és ebben az időszakban gyakoriabbak a viharok, de akár hurrikánok is előfordulhatnak.

4. Szállás és buli

Egyik lista sem lenne teljes, ha nem említenénk meg Cancún első osztályú szállodáit. Több száz hotelből válogathatsz, amelyek híresek remek szolgáltatásairól, berendezéseiről, butikjairól és privát strandjairól. A turistáknak és a gyors fellendülésnek köszönhetően Cancún Mexikó legfejlettebb idegenforgalmi helyszíne, sőt egyben a legbiztonságosabb az egész országban. A klubok izgalmas italokkal és szuper zenével fognak szórakoztatni. És a bulit a híres tequila és a karibi rumok teszik tökéletesé.

5. Maja kultúra

A Yucatán-félsziget nemcsak reggelig tartó bulijairól híres, de gazdag történelmi látnivalóiról is. Ritka az olyan tengerparti úti cél, ahol aranybarnára sülhetsz, miközben ősi romokat és kétezer éves templomokat látogathatsz meg. Cancúnhoz legközelebb Chichen Itza hatalmas komplexuma fekszik, amelynek teraszos monolitjait és romjait Tulum városánál találod. A híres maja kultúrát nem nehéz felismerni, Cancúnban több tucat cég foglalkozik fakultatív kirándulásokkal!

Kattintson a megjegyzésre
To Top