Connect with us

Király repjegyek

RIADÓ! Akciós fapados repjegyek most akár 9.120 Ft-tól

Olcsók, rengeteg szabad hely elérhető, de rohamosan fogynak! Így jellemeznénk a Ryanair akciós repjegyeit. Ha bevállalnál egy szuper olcsó kiruccanást Európába, akkor ajánlatos gyorsan foglalni. A kiárusítás nemcsak Budapestre vonatkozik, hanem Bécsre is, így gondoltunk azokra is, akiknek Ausztria közelebb van, mint a magyar főváros. Nézd meg listát, foglalj, már akár 9 120 Ft-tól és ne felejts el szólni a haveroknak!

31 akciós repjegy Budapestről 9.120 Ft-tól

✅ őszi ✅ téli ✅ tavaszi időpontok

Retúrjegyek Budapestről 9.120 Ft-tól     FOGLALD LE ITT

22 akciós repjegy Bécsből 9.715 Ft-tól

✅ őszi ✅ téli ✅ tavaszi időpontok

Retúrjegyek Bécsből 9.715 Ft-tól     FOGLALD LE ITT

Akciós


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.3/5 - (3 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top