Connect with us

Király repjegyek

Air France újdonsága füldugulás ellen

Felszálláskor és landuláskor problémát okoz a füldugulás, fülfájás? Számtalan módszer és praktika létezik, mely segít leküzdeni ezt a kellmetlenséget. Az Air France kifejlesztette saját rágógumi  szériáját, melyek segítenek csökkenteni, vagy akár teljesen megszüntetik a problémát.

A rágó online is megrendelhető

Hol szerezhetem be az Air France spéci rágóit? A “La gomme à mâcher” rágókat a Los Angeles, San Francisco járatokon kínálják, vagy a Charles de Gaulle, esetleg az Orly reptér biznisz váróiban. Persze meg lehet rendelni online is  Air France oldalán, ahol a 12 db-os kiszerelés 3,50 EUR-ba kerül (kb. 1065 Ft). Magnifique!


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top