Connect with us

Uncategorized

Air France: már Párizs központjában is leadhatod poggyászod

Air France: már Párizs központjában is leadhatod poggyászod

Az Air France új szolgáltatást mutatott be: távolsági poggyász leadást. Az utasok nemcsak a repülőtéren, de Párizs belvárosának egyik partnerszállodájában is leadhatják majd csomagjaikat. Erről a LeFigaro.fr tájékoztatott.

Jelenleg ez a szolgáltatás csak a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről induló járatokra vonatkozik. Egy poggyász távolról történő feladásának ára 25 euró, minden további poggyászért további 10 eurót kell fizetni.

Az újdonság fő célja, hogy megkönnyítse az utazást, az utasoknak nem kell a nagy bőröndöket tömegközlekedésen cipelniük, és egyben lerövidül a check-in pultnál töltött idő.

Az Air France azt tervezi, hogy a jövőben más repülőterekre is kiterjeszti ezt a szolgáltatást, és azon is dolgozik, hogy a poggyászt közvetlenül az utas otthonából vegye át.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

Kedvezmények

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top