Connect with us

Király repjegyek

Air China akciós repjegyek 146 900 Ft-tól! (utolsó helyek a főszezonra)

Közkedvelt úti célok, főszezon és fantasztikus árak. Az Air China légitársasággal hihetetlen árakon foglalhatsz budapesti indulással. Bangkokba most akár 147 900 Ft-ért utazhatsz, de a népszerű Szingapúrba 166 900 Ft-ért foglalhatsz. Az ajánlat csak limitált ideig érető el, ezért ne gondolkodj sokáig, mert a szabad helyek gyorsan fogynak. Időpontokat 2019 januárjától egészen 2019 májusáig találsz, a repjegy ára tartalmazza a 23 kg-os feladott poggyászt is. 

Advertisement

Hong Kong 146 900 Ft

✅január ✅február ✅március ✅április ✅május

FOGLALD LE ITT

Tokió 147 900 Ft

✅január ✅február

FOGLALD LE ITT

Bangkok 147 900 Ft

✅január ✅február ✅március ✅április ✅május

FOGLALD LE ITT

Phuket 152 900 Ft

✅január ✅február ✅március ✅április ✅május

FOGLALD LE ITT

Szingapúr 166 900 Ft

✅január ✅február ✅március ✅április ✅május ✅június

FOGLALD LE ITT

Miért is érdemes az Air China légitársasággal utazni?

A repülés nagyon kellemes – minden utas saját képernyővel, ergonomikus ülésekkel rendelkezik, valamint a repülés során egy főételt, egy italt is felszolgálnak, és az ár tartalmazza a 23 kg-os feladott poggyászt is.

Jelenleg az Air China több mint 260 repülőgéppel rendelkezik és több mint 150 nemzetközi útvonalon közlekedik. A belföldi járatok kiterjedt hálózata Kínában közel 100 célállomásra terjed ki, a nemzetközi járatokat főként Ázsiába, Ausztráliába, Európába és néhány Dél-Afrikai és az USA államaiba működtetik. A környékünkön bécsi vagy budapesti járatokkal utazhatsz.

A légitársaság 1988-ban jött létre. Az Air China Kína nemzetközi légitársaságaként figurál, Pekingi székhellyel és 2007 óta tagja a Star Alliance légitársasági szövetségnek. Az Air China egyike azon kevés kínai légitársaságoknak, amelyek Ázsiába, Ausztráliába, Európába, Észak- és Dél-Amerikába repülnek. A légitársaság logóján egy Főnix madár jelenik meg, amely törzs utas programjának az elnevezésében is – PhoenixMiles megtalálható.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Király repjegyek

Málta Bécsből 9 900 Ft-tól

Szerző február 24, 2020

Király repjegyek

Tel Aviv retúrjegy Budapestről most 21 000 Ft-tól

Szerző február 21, 2020

Király repjegyek

Kerüld el a turistacsapdát! Mallorca tavasszal 9 800 Ft-tól!

Szerző február 21, 2020
Advertisement
Advertisement
To Top