Connect with us

Uncategorized

Abu Dhabiban idén nyitják meg a világ legnagyobb mesterséges hullámmedencéjét

Abu Dhabiban idén nyitják meg a világ legnagyobb mesterséges hullámmedencéjét

Abu Dhabiban lesz a világ legnagyobb mesterséges hullámmedencéje, amelyet az idei év végén terveznek megnyitni. Szándéka a turizmus fejlesztése Hudayyriyat szigetén.

Az exkluzív szörfkomplexumban kezdők, amatőrök és profik is szörfözhetnek majd, és nyilvánvaló, hogy nemzetközi szörfversenyeket is szeretnének rendezni a jövőben.

„A Surf Abu Dhabi a világ legnagyobb és legmodernebb mesterséges hullámmedencéje lesz.” – mondta az üdülőhelyet építő Modon Properties.

Forrás: Modon

A Surf Abu Dhabi területe 51 millió négyzetméter lesz. A sziget további látványosságai közé tartozik majd a 2,25 millió négyzetméteres városi park kerékpárutakkal, mangrove ösvényekkel, ökofarmokkal, éttermekkel, bárokkal és játszóterekkel. 2025-ben a bicikliversenypályát építenek meg, és UCI 1-es kategóriájú fedett kerékpárpályával lesz ellátva.

Forrás: Modon

A nyitás időpontjáról egyelőre nem közöltek pontos információkat, de az Abu Dhabi-i médiairoda szerint az uszoda 2023 végére készül el. 2025-ben várhatóan megnyílik a kerékpár park is.

Repülőjegyek Abu Dhabiba:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top