Connect with us

Hírek

A Ryanair lett az idei nyár legmegbízhatóbb európai légitársasága. Járatai 0,3%-át törölte

A Ryanair lett az idei nyár legmegbízhatóbb európai légitársasága. Járatai 0,3%-át törölte

Az európai légi közlekedés jelenleg káosz és bizonytalanság pillanatait éli meg. A repülőterek kétharmada tapasztal késéseket és törléseket egyaránt. Ennek oka egyrészt a földi kiszolgálás és személyzet hiánya, amelyet a repülőterek és a légitársaságok nem tudtak pótolni a járvány után. Nagy problémát jelentenek a túlhajszolt alkalmazottak sztrájkjai is. Egy légitársaságnak azonban sikerült átvészelnie a koronavírus-járvány viharát, és most sokkal kevesebb járatot töröl, mint a konkurens cégek – nem más, mint a Ryanair.

Advertisement

A legmegbízhatóbb cég az ír fapados Ryanair

Meglepő módon nem egy teljes körű szolgáltatást nyújtó légitársaságról van szó, amelynek jobban fel kellene készülnie az olyan vészhelyzetekre, mint a légiközlekedési ágazat jelenlegi válsága. Valójában Európa legmegbízhatóbb légitársasága a Ryanair. Alacsony jegyárai miatt népszerű, de gyakran kritizálják a cég vezérigazgató kijelentései, a korlátozott poggyászszabályok és a repülés közbeni kényelem hiánya miatt.

Ryanair

Az OAG, a digitális légi utazási információk szolgáltatója által megosztott adatok szerint 2022 első felében a legjobban teljesítő nagy légitársaság nemcsak Európában, hanem globálisan is a Ryanair volt.

Ebben az időszakban az összes menetrend szerinti járatnak csak 0,3%-át törölte, éles ellentétben olyan cégekkel, mint a British Airways, amely a járatok 3,5%-át törölte.

A vezető európai légitársaságok, például az Air France, a Lufthansa, az easyJet és a KLM mindegyike magasabb járattörlési rátával rendelkezett, mint a Ryanair, és a KLM 2022-ben eddigi járatainak 5%-át törölte.

A legtöbb törölt járat Kínában

Az alábbi grafikonon látható, hogy jelenleg a legtöbb törölt járatért, közel 38%-ért a China Eastern kínai légitársaság a felelős. Őket követi az Air Canada (5,3%), a Qantas (5,1%), a KLM (5%) és a British Airways (3,5%).

Ryanair repjegyek:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Bangkok a főszezonban! Retúr repjegy Bécsből 209 900 Ft-ért https://t.co/8I8tbPxdPXMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Kiruccannál? Dubaj lett a világ legkeresettebb úti célja https://t.co/vT5InIPac0Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Zanzibár Bécsből az Etihad légitársasággal 219 900 Ft-ért https://t.co/69O2ejoLFkMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
NAP AJÁNLATA: 4 napos utazás Dubajba 5* luxushotelben 219 900 Ft-tól https://t.co/9qpTT1FFQTMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Szicília kincsei – Palermo, Catania, Trapani https://t.co/uBBJ8VMDK8Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Málta minden belépési intézkedést eltörölt. Foglald le repjegyed 19 900 Ft-tól https://t.co/Wz9vzQl1SLMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 hét
Kora nyári tippek: az imádott olasz tengerpart https://t.co/ixNe8gzHZ0Mennyi ideje jött ki ez a hír? 3 hét
Cseréld le a tengert tóra! 7 gyönyörű nyaralás Európában https://t.co/BaXZvzPYhkMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 hét
Minden, amit tudnod kell a dubaji utazásod előtt (repjegyek, szállás, tippek) https://t.co/zljnsyhFKBMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 hét
Szardínia retúrjegy Budapestről már 23 550 Ft-tól! https://t.co/HlhTI2ilivMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 hét
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top