Connect with us

Király repjegyek

A közkedvelt Bangkok már 126 900 Ft-tól!

Azt, hogy a magyarok imádják Thaiföldet, azt már mindenki tudja, de azt, hogy a közkedvelt Bangkok most 126 900 Ft-tól megvásárolható, azt már kevesebben. A flydubai légitársasággal repülhetsz, de a repjegyek csak limitált számban érhetőek el, ezért ne várj soká! Időpontokat a főszezonra találsz a Pozsony – Bangkok – Pozsony útvonalra.

Bangkok már 126 900 Ft-tól

Pozsony – Bangkok – Pozsony

➡➡Időpontok itt

Nem feledkeztünk meg azokról sem, akik a budapesti indulást részesítik előnybe.

Budapest – Bangkok – Budapest már 135 900 Ft-tól

➡➡Időpontok itt

bangkok-motor

Mikor érdemes ellátogatni Thaiföldre?

Thaiföld tipikus példája a trópusi környezetnek. Az éghajlat egész évben nagyon kellemes. Érintik a monszun esők, amelyek három évszakot hoznak létre, meleg, esős és hideg évszakot. Paradox módon a hőmérséklet nem csökken 30 Celsius fok alá.

panorama-bangkok

Bangkok Délkelet-Ázsia Las Vegas-a. Tele van turistákkal, utazókkal és boldog emberekkel. Az elmúlt években az egyik legnépszerűbb úti céllá vált a magyarok között. Bangkokot érdemes meglátogatni egy pár napra, majd próbáld ki a thai szigeteket. Thaiföld fővárosa az ellentétek szimbóluma is lehetne. A Chao Phraya folyó két részre osztja: az első tele van magas felhőkarcolókkal, a másik viszont, a szegény nyomornegyedekben gazdag. Bangkokban régi templomokat és ultra modern bevásárlóközpontokat is találsz. Az európaiak néha nehezen tudják megszokni a kaotikus várost és sokan piszkosnak tartják, de garantáljuk, hogy ha Bangkokban jársz felejthetetlen élményekkel gazdagodsz.

bangkok

Bangkok megér egy látogatást, majd próbáld ki Délkelet-Ázsia más részeit vagy a thaiföldi szigetek egyikét. Például, Phuket, Kho Pha Ngan vagy Phi Phi. Az Air Asia légitársasággal ezt megoldhatod pár forintból!

kho-phangan

ko-phi-phi

phuket

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top