Connect with us

Király repjegyek

Retúrjegy Bécsből Nápolyba már 9 930 Ft-tól!

Retúrjegy Bécsből Nápolyba már 9 930 Ft-tól!

Pizza, tészta, hamisítatlan olasz ételek, prosecco, koktélok… és egy életérzés, amit igazán csak Olaszországban élhetünk át, ez pedig a Dolce Vita. Felejtsük el a gondokat, és utazzunk el Dél-Olaszország legnagyobb városába, a napsütötte Nápolyba – most akár 9 930 Ft-tól. Bécsi vagy budapesti indulással már ott is lehetsz a pizza őshazájában!

Olcsó repjegy Nápolyba!

Honnan? Bécsből vagy Budapestről

Kivel? Wizzair vagy Ryanair légitársasággal

Mikor? Januárban, Februárban

Példa dátum: február 13 – február 20 (Bécsből)

Nézd meg ezt is! Retúrjegy +3*hotel reggelivel Nápolyban 56 900 Ft-tól

Figyelmedbe ajánljuk! Miért nem szabad kihagyni Nápolyt?

Tipp alkalmazásra: Revolut

Van egy hasznos tippünk a számodra, mégpedig a Revolut fizetési szolgáltatás, Európa leggyorsabban növekvő pénzügyi technológiája. Az igényes utazók kedvence, de használata azok számára is célszerű, akik csak alkalmanként vagy minimálisan utaznak. Egy brit fintech startupról, vagyis korai fázisú vállalkozásról van szó, amely az utóbbi években rendkívüli népszerűségnek örvend. Annyira, hogy a Revolutot banki licenciával látta el az Európai Unió.

Utazási okmányok

Olaszországba személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel is utazhatsz.

Mikor érdemes Nápolyba utazni?

Egész évben! Míg nyáron a városnézés melett strandolhatsz is, addig télen és tavasszal nyugodtabban ismerheted meg a várost, mivel kevesebb a turista!

Hagyd, hogy magával ragadjon a Dolce Vita életérzés!

Ha megakarjuk tapasztalni az igazi olasz mentalitást, az igazi olasz életérzést, mindenképpen ajánljuk, hogy sétáljunk végig Nápoly egyik legrégebbi, illetve leghosszabb utcáján, a Spaccanapolin. Képzeljünk el egy helyet, ahol szűk utcácskák, hangulatos kávézók, számos templom, ajándékboltok találhatóak, ahol az olaszok a maguk tipikus, híres temperamentumukkal mutogatnak, ahol motorozó helyiek dudálnak, és eközben felettünk kötélen száradó ruhák lógnak. Ilyen hely a Spaccanapoli utca, ennél hangulatosabb helyet Nápolyban nehezen találunk. Felejtsük el a gondokat, élvezzük ki az igazi olasz életérzést, adjuk át magunkat a Dolce Vitának!

Nem csak pizzát lehet enni Nápolyban!

Ha már Nápoly, akkor elsőre mindenkinek a pizza jut eszébe, pedig Nápoly nem csak erről híres. Ha inkább az édes ízeket kedveljük, mindenképpen térjünk be a Scaturchióba, Nápoly egyik legrégebbi pékségébe. Sütemények, desszertek, finomabbnál finomabb kávék, tehát minden megtalálható itt, ami szem-szájnak ingere. A pizza mellett mindenképpen kóstold meg a sfogliatellét! A sfogliatelle egy Olaszországból származó étel, ami egy kagylóformára hajtogatott leveles, töltött tészta. Ezt megtölthetik sós vagy édes töltelékkel. Kis mérete ellenére, meglehetősen laktató péksütemény.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top