Connect with us

Király repjegyek

Hat új Ryanair járat Budapestről! Te hol nyaralsz jövőre?

Az ír fapados légitársaság újabb járatokkal örvendeztette meg a magyar turistákat. Hálozatának bővítésében főleg tengerparti úti célokat találsz, mert 2019 májusától új járatokat indít Bariba, Szalonikibe, Riminibe, Szardíniára (Cagliaribe) valamint az ír Corkba és a gyönyörű spanyol Sevillába. Így a nyáron újabb úti célokat fedezhetsz fel szuper árakon.

Advertisement

SZALONIKI (Görögország)

📆 Időpontok 2019 májusától 

Budapest – Szaloniki – Budapest 17.560 Ft-tól    FOGLALD LE ITT

Mindenképp látni kell a város szimbólumát, a Fehér tornyot, amely még az Oszmán Birodalomból maradt fenn. Ha már megnéztétek a tornyot közvetlenül mellette találod az Arisztotelész teret is, így ezt se hagyd ki. De érdemes a város legfontosabb templomát a Ieros Naos Agias Sofias is megtekinteni, vaamint sétálni egyet a megújult sétányon.

RIMINI (Olaszország)

📆 Időpontok 2019 májusától 

Budapest – Rimini – Budapest 20.930 Ft-tól    FOGLALD LE ITT

Miért pont Rimini? Több mint 15 kilométer hosszan elterülő fehér homokos strandok, bájos hotelek, strandbárok és éttermek eklektikus keveréke. A legismertebb strandok a Marina Centro és a Lungomare Augustore, a legélénkebb és legfiatalabb szakaszok, amelyek a híres éjszakai élet helyszínei is, különösen a nyár folyamán.

CAGLIARI (Olaszország)

📆 Időpontok 2019 májusától 

Budapest – Cagliari – Budapest 24.340 Ft-tól    FOGLALD LE ITT

Palazzi, Vespa, nyüzsgő kávézók … Cagliari Szardínia fő- és egyben legnagyobb városa. Ez a kikötői város két részre oszlik: a dombon terül az óváros (ide tartozik Castello is, amely népszerűségét gyönyörű panorámájának k6szönheti), az új rész pedig a part mentén húzódik. Bár Tunézia közelebb fekszik, mint Róma, Cagliari Szardínia legolaszosabb városa.

BARI (Olaszország)

📆 Időpontok 2019 májusától 

Budapest – Bari – Budapest 25.560 Ft-tól    FOGLALD LE ITT

Bari egy nagy tengerparti város, virágzó kikötővel, mind történelmi, mind modern központtal. Dél-Olaszország pugliai régiójának fővárosa. Sokak számára ismerős lehet a vonzó óvárosa, melyet Bari Vecchia-nak neveznek. Az óvárosban labirintusra emlékeztető utcákon sétálhatunk, különböző történelmi műemlékeket csodálhatunk meg, élénk bárokban és éttermekben szórakozhatunk.

SEVILLA (Spanyolország)

📆 Időpontok 2019 májusától 

Budapest – Sevilla – Budapest 34.220 Ft-tól    FOGLALD LE ITT

Sevilla nemcsak Andalúzia fővárosa, de egyben a flamenco szülőhazája is. A város történelme egészen a hetedik századig nyúlik vissza, így az utcákat járva igazi időutazásban lehet része. Sevilla bővelkedik belső udvaros, mór stílusú épületekben, különleges terekben, illatos narancsligetekben és elegáns parkokban, ráadásul a világ legnagyobb gótikus katedrálisával is büszkélkedhet. Az évszázados mór befolyás kiemelkedő példája az Alcázar palotaegyüttes; számos pavilonnal, belső udvarral, szökőkúttal és csodás sétányaival a város egyik ékköve. Sevilla népszerűségéhez kétségkívül hozzájárul az évi közel háromszáz napsütéses nap és a város egyedi, vibráló hangulata.

CORK (Írország)

📆 Időpontok 2019 májusától 

Budapest – Cork – Budapest 38.240 Ft-tól    FOGLALD LE ITT

Finomakat enni, közben elmerülni a történelmi látnivalókban, cool galériákat meglátogatni és mindezt csak egy ugrásnyira a tökéletes természeti csodáktól? Irány Cork, Írországg legszuperebb városa.

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top