Connect with us

Hírek

2018 legpontosabb légitársaságai – Delta, Qatar és a KLM!

2018 legpontosabb légitársaságai – Delta, Qatar és a KLM!

Az, hogy a járatod időben indul és érkezik-e meg az úti célodba, számos tényező befolyásolja és szinte soha nem lehet megjósolni, hogy nem fogsz-e egy kis plusz időt tölteni a repülőtéren. Ha azonban dobnál egyet a szerencséden, legközelebb próbáld ki az amerikai Delta Air Lines-t. A FlightGlobal éppen ezt a fuvarozót díjazta a világ legpontosabb légitársasága címmel. A vállalat több mint 120 000 repülést elemzett, indulási és érkezési időket is. Az érkezési idő az az időpont, amikor a repülőgép a tervezett érkezési időponttól számított 15 percen belül parkol le a kapunál.

Advertisement

A lista nyertese, a Delta Air Lines a járatok 86,09 %-át teljesíti időben – elsőbbségét már második éve tartja. A FlightGlobal vezetője szerint a pontosság az egyik legfontosabb szempont a légiközlekedésben és ezzel az utasok is egyetértenek. A Qatar Airways 85,88 %-kal a második és a harmadik helyen, 85,04 %-kal a holland KLM áll.

Fotó forrása: Nieuwland | Dreamstime.com

Ha legközelebb repjegyet vásárolsz érdemes fontolóra venni az ANA, az Aeroflot, az Alitalia, az Emirates, a United Airlines és az American Airlines légitársaságokat is. Ezek mindegyike  80 % fölötti pontossággal dolgozik.  A 10. listát a skandináv cég, a SAS zárja.

Az elemzők az alacsony költségvetésű cégeket is megvizsgálták. Ebben a kategóriában a brazíliai Azul és Iberia Expres győzedelmeskedett – 86,47 %-os pontossággal megelőzték  még a Delta-t is. A megbízható fapados fuvarozók közé tartozik a Spirit Airlines, az IndiGo Air Asia, a Sky, a Gol, a Southwest Airlines, az Allegiant és a Flybe.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - a foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Király repjegyek

Málta Bécsből 9 900 Ft-tól

Szerző február 24, 2020

Király repjegyek

Tel Aviv retúrjegy Budapestről most 21 000 Ft-tól

Szerző február 21, 2020
Advertisement
Advertisement
To Top