Connect with us

Király repjegyek

Gratulálunk! Ez lett 2018 legjobb légitársasága!

A mai World Airline Awards ünnepség során a SKYTRAX bejelentette a világ legjobb légitársaságait. A légiközlekedés Oscar gáláján a legjobb fapados és hagyományos légitársaságokat jutalmazták meg különböző kategóriákban. A tavalyi győztes, a Qatar Airways viszont lecsúszott a dobogó első helyéről, idén Szingapúr nemzetközi fuvarozója lett a befutó. De nézd meg az idei év legjobbjait!

A világ 10 legjobb légitársasága 2018-ban:

10. Thai Airways

A 10. helyen végzett Thaiföld légitársasága, a Thai Airways. A légitársaság 37 országban 84 célállomásra repül több, mint 90 repülőgép használatával.

Kép forrása: Nutkamol Komolvanich | Dreamstime.com

9. Garuda Indonesia

A Garuda Indonesia évente több mint 25 millió utast szállít. A légiközlekedés új színvonalának bemutatásával a Garuda Indonesia 83 úti célt köt össze világszerte, beleértve az egzotikus indonéz szigetvilágot.

Kép forrása: Photo Nieuwland | Dreamstime.com

8. Hainan Airlines

A kis belföldi fuvarozóból egy globális légitársasággá nőtte ki magát. A Hainan Airlines 1993-ban kezdte meg működését, mára több, mint 300 repülőgépet üzemeltet, flottája leginkább Boeing 737-ből és  787-ből, valamint az Airbus 330-ból áll.

Kép forrása: Swisshippo | Dreamstime.com

7. Lufthansa

A legnagyobb német légitársaság leányvállalataival együtt 2017-ben a legtöbb utast szállította Európában. Ugyanebben az évben, a Lufthansa lett az első európai légitársaság, amely megkapta a rangos Skytrax 5* Star Airline tanúsítványt.

6. Cathay Pacific Airways

A hongkongi székhelyű Cathay Pacific Group közel 200 vasmadarával több, mint 200 célállomásba repül, mégpedig Ázsiába, Észak-Amerikába, Ausztráliába, Európába és Afrikába.

5. EVA Air

Inkább azoknak lehet ismerős, akik már repültek Bécsből. Az EVA Air 1991. július 1-én indította el járatait és mára globális hálózattal rendelkezik, amely Ázsiát köti össze Európával, Észak-Amerikával és Óceániával.

Kép forrása: Radzuan Ismail | Dreamstime.com

4. Emirates

Nevezhetnénk a magyarok egyik nagy kedvencének is. Az Emirates 1985-ben mindössze két repülőgéppel, egy bérelt Boeing 737-sel és egy Airbus 300 B4-el repült elsőként Dubaiból. A kezdeti apró „lépésekből” mára a világ egyik legjobb légitársasággá nőtte ki magát. Több, mint 265 repülőgépből álló flottájával az Emirates jelenleg 155 célállomásra repül a világ több, mint 80 országában.

3. ANA All Nippon Airways

Az 1952-ben alapított ANA All Nippon Airways mintegy 80 nemzetközi és körülbelül 110 belföldi útvonalon repül.

Kép forrása: Mindauga Dulinska | Dreamstime.com

2. Qatar Airways

Viszonylag rövid idő alatt, a Qatar Airways már 140 célállomásba repül világszerte. A Perzsa-öböl díjnyertes légitársasága remek fedélzeti szolgáltatásokkal elégíti ki utasai elvárásait, miközben Európa, Közel-Kelet, Afrika, Ázsia, Észak-Amerika és Dél-Amerika városaiba repül.

Kép forrása: Typhoonski | Dreamstime.com

1. Singapore Airlines

Napjaink egyik legelismertebb légitársasága, amely a világ egyik legfiatalabb repülőgép flottájával rendelkezik. A Singapore Airlines új first, business és turista osztálya teljes kényelmet biztosít az utasok számára.

Kép forrása: Swisshippo | Dreamstime.com

A világ 10 legjobb fapados légitársasága:

1. AirAsia
2. Norwegian
3. EasyJet
4. Jetstar Airways
5. AirAsia X
6. WestJet
7. IndiGo
8. Southwest Airlines
9. Eurowings
10. Scoot

Kép forrása: Mingman Srilakorn | Dreamstime.com

A világ 10 legjobb business osztálya:

1. Qatar Airways
2. Singapore Airlines
3. ANA All Nippon Airways
4. Emirates
5. Etihad Airways
6. Qantas Airways
7. Cathay Pacific Airways
8. Lufthansa
9. Turkish Airlines
10. EVA Air

Kép forrása: Dezzor | Dreamstime.com

A világ 10 legjobb turista osztálya:

1. Thai Airways
2. Singapore Airlines
3. Qatar Airways
4. Emirates
5. ANA All Nippon Airways
6. Cathay Pacific Airways
7. Garuda Indonesia
8. EVA Air
9. Lufthansa
10. Japan Airlines

Kép forrása: Nadezda Murmakova | Dreamstime.com

 

 

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (3 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top