Connect with us

Magazin

10 leglátogatottabb város a világon 2016-ban

Mindig érdekelt, hogy melyik a 10 leglátogatottabb város  a világon? Ennek a ranglétrának köszönhetően most megnézheted, mely nagyvárosok voltak a legvonzóbbak a turisták számára. Érdekel, hogy hogyan kerültek fel az egyes városok a ranglétrára? Összeadták a turisták számát és minimum egy éjszakát el kellett tölteniük az adott városban. Ezt a rangsort a MasterCard készíti el minden évben és számításba veszi az eladott repülőjegyek, szállások, ajándéktárgyak és egyéb paramétereket is. Lehet, hogy meglepő lesz a sorrend és elcsodálkozol rajta, hogy mely város volt a leglátogatottabb ebben az évben.

Advertisement

10 leglátogatottabb város a világon 2016-ban:

1. Bangkok, Thaiföld – 21,47 millió látogató

10-leglatogatotabb-varos

2. London, Egyesült Királyság – 19,88 millió látogató

london-big-ben

 

3. Párizs, Franciaország – 18,03 millió látogató

Pariz

4. Dubai, Egyesült Arab Emírségek – 15,27 millió látogató

Dubai_Marina

5. New York, USA – 12,75 millió látogató

New York

6. Szingapúr – 11,12 millió látogató

shutterstock_378537619-min

 

7. Kuala Lumpur, Malajzia – 12,02 millió látogató

shutterstock_292591610-min

8. Isztambul, Törökország – 11,95 millió látogató

isztambul-torokorszag

9. Tokió, Japán – 11,7 millió látogató

tokio-panorama

 

10. Szöul, Dél-Korea – 10,02 millió látogató

soul-del-korea

 


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top