Connect with us

Király repjegyek

A Wizz Air kilenc budapesti útvonalán növeli a járatok számát

A Wizz Air kilenc budapesti útvonalán növeli a járatok számát

A Wizz Air a megnövekedett kereslet miatt kilenc budapesti útvonalán növeli a járatok számát. A diszkont légitársaság a következő változásokat hajtja végre:

ÚTVONAL​HETI JÁRATSŰRŰSÉG-változás
Budapest – Abu Dhabi3-ról → 6-ra
Budapest – Alicante2-ről → 3-ra
Budapest – Madeira2-ről → 3-ra
Budapest – Hurghada2-ről → 3-ra
Budapest – Keflavík2-ről → 3-ra
Budapest – Tenerife4-ről → 5-re
Budapest – Madrid4-ről → 5-re
Budapest – Bázel5-ről → 7x-re
Budapest – Milánó10-ről → 11-re

A légitársaság közleménye szerint a Budapest – Sarm es-Sejk útvonalon október 6-tól hetente két alkalommal indulnak járatok, noha korábban márciusi közleményükben ez az útvonal október 30-án indult volna, tehát a járatnyitást néhány héttel előrébb hozták.

Forrás: https://airportal.hu/


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top