Connect with us

Hírek

Wi-Fi és még nagyobb kényelem – mutatjuk a LOT új kabinjait

Wi-Fi és még nagyobb kényelem – mutatjuk a LOT új kabinjait

A LOT Polish Airlines bemutatta Boeing 787 Dreamliner repülőgépeik fedélzetét. A légitársaság azt tervezi, hogy flottáját 50%-kal bővíti, nagy sebességű internettel látja el repülőgépeit, és új üzleti társalgót nyit a chicagói repülőtéren.

Recaro ülések a Dreamlinerek fedélzetén

A LOT Polish Airlines fokozatosan frissíti a Boeing 787-es repülőgépek belsejét. A légitársaság már bejelentette, hogy fontos partnerséget kötnek a neves ülésgyártó céggel, a Recaróval.

A LOT-nak jelenleg 15 Boeing 787-es repülőgépe van, köztük nyolc 787-8-as (2012 és 2017 között vettek át) és hét 787-9-es (2018-ban és 2019-ben). A légitársaság eddig nyolc 787-8-as modernizálását tervezi.

Ez a következő években várható. A modernizáció körülbelül két év múlva kezdődik és 2030-ig tart majd. Legkorábban három év múlva láthatjuk a levegőben az első, új fedélzettel rendelkező repülőgépet.

A LOT Polish Airlines új prémium turistaosztálya a Boeing 787 Dreamliner-ek számára

Business osztály: új ülések, közvetlen hozzáféréssel a folyosóhoz

A LOT Polish Airlines új üzleti osztálya olyan ülésekkel büszkélkedhet, amelyek közvetlen hozzáférést biztosítanak a folyosóhoz, ami a jelenlegi üléselrendezésben nem volt lehetséges. Újdonság lesz az ajtó zárásának lehetősége is.

A légitársaság frissíti multimédiás rendszerét az üzleti osztályon, 17,3 hüvelykes 4K kijelzőket helyeznek el, amelyek Bluetooth-on keresztül is csatlakozhatnak. Az ülések hálózati csatlakozóval, USB-A töltéssel és vezeték nélküli töltéssel is rendelkeznek.

A módosításokat az amerikai média hatalmas előrelépésként értékeli a légitársaság jelenlegi, 2-2-2 konfigurációjú üzleti osztályához képest.

Üzleti osztály a Boeing 787 Dreamliner-ek számára

Turista és Premium turista: új ülések főszereplésével

A LOT Polish Airlines új prémium turistáján Recaro ülésekre számíthatunk majd. Az ülések ergonomikus kárpitozással, állítható dőlésszöggel és kezelőpanellel lesznek ellátva. Emellett az ülések új, 13,3 hüvelykes 4K-s kijelzőket is kapnak, Bluetooth-on keresztüli csatlakozási lehetőséggel. Továbbá AC és USB-C töltéshez is alkalmas konnektorokra lehet számítani.

A lengyelek szerint az új turista osztályon még masszívabb átalakításokat hajtanak végre. Új, hat pozícióban állítható fejtámlát, deréktámaszt és az ülés akár hat centiméteres hátradőlésének lehetőségét is kínálják majd. A turista osztályú ülések új, 13,3 hüvelykes 4K kijelzőket is kínálnak majd Bluetooth-kapcsolattal. Az utasok USB-C-n keresztül tölthetik majd mobileszközeiket.

Turista osztály a Boeing 787 Dreamliner-ek számára

Wi-Fi a fedélzeten

Ez biztosan tetszeni fog az utasoknak. A LOT történelme során először kívánja bevezetni a Wi-Fi-t széles törzsű repülőgépein. A légitársaság a Viasattal kíván együttműködni a fedélzeti összeköttetés terén, ami igazán gyors internetsebességet biztosít majd.

LOT akciós repjegyek:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top