Connect with us

Hírek

ÚJ JÁRAT DEBRECENBŐL: Isztambul heti kétszer

ÚJ JÁRAT DEBRECENBŐL: Isztambul heti kétszer

2024 áprilisától heti két alkalommal indít járatokat a WizzAir Debrecen és Isztambul között.

Az első járat április 14-én száll fel és hetente két alkalommal (szerdán és vasárnap) közlekedik majd.

Isztambul, Törökország legnagyobb városa és kulturális központja, gazdag történelmi örökséggel és lenyűgöző látnivalókkal rendelkezik. Az egyedülállóan összefonódó keleti és nyugati kultúrák találkozásának helyszíne, melyet az európai és ázsiai rész közt húzódó Boszporusz szimbolizál.

A város pezsgő bazárjai, ízletes török ételei és vendégszerető emberei is hozzájárulnak a tökéletes utazási élményhez. Isztambul, ahol a régi és az új, a keleti és a nyugati, a modern és a hagyományos harmonikusan egyesül, és ezáltal egyedülálló élményt nyújt az ide látogatóknak.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top