Connect with us

Hírek

Tíz év után újra utazhatunk Debrecenből Tunéziába

Tíz év után újra utazhatunk Debrecenből Tunéziába

A tegnapi nap során startolt el a Kartago Tours charterjárata, amely heti egyszer fog közlekedni Debrecen és Monastir között. A járat szeptember 24.-ig működik majd.

A járatot heti egyszer, keddenként a Smartwings Boeing 737-es teljesítik majd.

A 2024. június 4-én induló charterjárat tíz év kihagyás után ismét összekapcsolja Debrecent a népszerű tunéziai úti céllal.

Akciós first minute utazások Monastirba:

Mit tartalmaz az ár:

✅ retúr repjegy Debrecenből feladott poggyásszal 4 vagy 5 csillagos szsállodakomplexumok 7 éjszakára ✅all inclusive ellátás ✅transzfer repülőtér – szálloda – repülőtér között


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top