Connect with us

Király repjegyek

Visszatértek: Shanghai Airlines repjegyek Budapestről Ázsiába 179 900 Ft-tól!

Visszatértek: Shanghai Airlines repjegyek Budapestről Ázsiába 179 900 Ft-tól!

A Shanghai Airlines újra megnyitotta járatát a Shanghai Pudong és a budapesti Liszt Ferenc repülőtér közötti. A Shanghai Airlines a világ egyik legnagyobb légitársasága, a China Eastern Airlines leányvállalata. Budapest a Shanghai Airlines első hosszú távú célállomása, az útvonalon kizárólag modern Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépek közlekednek majd.

A cég összes Dreamlinere közvetlenül a gyártótól származik, és a legrégebbi is csak egy éves. A Shanghai Airlines kevéssé ismert márka lehet egy átlagos magyar turista számára, de a légitársaság olyan szolgáltatást vezetett be a budapesti útvonalon, amely könnyen összevethető azzal, amit a luxus és az ismert közel-keleti légitársaságok kínálnak.

A modern Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépek 285 ülőhellyel rendelkeznek, a következőképpen osztva: 4 első osztályon, 26 üzleti osztályon, 28 prémium turistán és 227 turistán.

Japán Budapestről most verhetetlen áron

A járatok minden szerdán, pénteken és vasárnap közlekednek. Ezzel egy időben a légitársaság akciót indított Ázsiába, Ausztráliába és Új-Zélandra is.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top