Connect with us

Király repjegyek

Repülj szuperolcsón Budapestről Ausztráliába és Új-Zélandra 294 900 Ft-tól!

Repülj szuperolcsón Budapestről Ausztráliába és Új-Zélandra 294 900 Ft-tól!

A Shanghai Airlines újra megnyitotta járatát a Shanghai Pudong és a budapesti Liszt Ferenc repülőtér közötti. Ez a világ egyik legnagyobb légitársasága, a China Eastern Airlines leányvállalata. Budapest a Shanghai Airlines első hosszú távú célállomása, az útvonalon kizárólag modern Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépekkel közlekednek.

Ausztráliába és Új-Zélandra most verhetetlen áron

  • Honan? Budapestről
  • Hova? Sydney, Melbourne, Aukland
  • Mit tartalmaz az ár? Budapestről Shanghai-ba a Shanghai Airlines-szal repülhetsz, Shanghai-ból pedig a China Eastern légitársasággal. Az ár tartalmaz 2db 23 kg poggyászt is.

A cég összes Dreamlinere közvetlenül a gyártótól származik, és a legrégebbi is csak egy éves. A Shanghai Airlines kevéssé ismert márka lehet egy átlagos magyar turista számára, de a légitársaság olyan szolgáltatást vezetett be a budapesti útvonalon, amely könnyen összevethető azzal, amit a luxus és az ismert közel-keleti légitársaságok kínálnak.

A modern Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépek 285 ülőhellyel rendelkeznek, a következőképpen osztva: 4 első osztályon, 26 üzleti osztályon, 28 prémium turistán és 227 turistán.

Az ülőhelyek

Repülőgépen utazni a szervezetünk számára nem éppen egy leányálom, megterhelő még akkor is, ha nem annyira érzékeljük. Szóval a kényelem egészségügyi szempontokból is lényeges. Ezt bizonyára a Shanghai Airlines légitársaságban is tudják, mivel ülései/székei ergonomikusak, és mivel nemzetközi járatokat kínál, a lábtér az európai standardokhoz alkalmazkodik.

https://pelipecky.sk/wp-content/uploads/2019/12/Economy-final-1024x642.jpg

A fedélzeti étkezés

Az, hogy mi lesz a tányérodon, attól függ, hogy hová és honnan utazol. De abban biztos lehetsz, hogy képes leszel választani (ezt ne felejtsd el előre megtenni), mivel a Shanghai Airlines senkit sem hagy éhesen, legyen szó egészségügyi problémákról, speciális diétákról vagy vallási meggyőződésről. És ami a lényeg: az ételeik tényleg finomak.

A szórakoztató rendszer

A szórakoztató rendszer nemcsak a magasabb osztályok luxusa. Mindegy, hogy milyen szinten repülsz, nem fogsz unatkozni, nem csak azért, mert a rendszer mindig aktuális, hanem a képernyő minősége és főleg nagysága is könnyebben eljuttat a filmek, sorozatok, játékot, sőt, még vásárlás világába is. Természetesen minden utas saját monitorral rendelkezik, csakúgy mint USB csatlakozóval. A szórakoztató rendszer is arról tanúskodik, hogy a légitársaság nagyon figyel a gyors fejlődésre, hiszen nem olyan régen még csak minden ötödik-hatodik sor rendelkezett egyetlen képernyővel a turista osztályon.

https://pelipecky.sk/wp-content/uploads/2019/12/15284842_1867196356843630_810908031397554986_n.jpg
A fénykép forrása: https://www.facebook.com/ceair/

A sanghaji Putung nemzetközi repülőtér 

Tehát, mint fentebb említettük, a China Eastern Airlines leányvállalata, a Shanghai Airlines fedélzetén utazol Ázsiába a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről. Először eljut a Sanghajba, a Putungi (Pudong) repülőtérre. Fontos csomópont, de nem csak a China Eastern Airlines számára. Nagyon frekventált mind a személyszállítás, mind az áruszállítás területén, Kína egyik legfontosabb repülőtere


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top