Connect with us

Király repjegyek

Repülőjegy Burgaszba Debrecenből és Budapestről

Repülőjegy Burgaszba Debrecenből és Budapestről

Bulgária sok magyar számára népszerű nyaralási célpont, hisz alacsonyabb büdzséből is egy remek nyaralást lehet kihozni. Jelenleg szuper áron tudsz foglalni Debrecenből, de budapesti indulású repjegyeket is mutatunk.

Akciós repjegyek Burgaszba:

  • Honnan? Közvetlen járat Debrecenből vagy Budapestről
  • Kivel? Wizz Air, Ryanair
  • Mikor? 2024 nyarán
  • Mit tartalmaz? Retúr repülőjegy, minden illeték, kis kézipoggyász.

Időjárás Bulgáriában: nyár szeptember végéig

A nyár Bulgáriában kimondottan meleg. Áprilistól szeptemberig tart a napsütéses és meleg időjárás 23°C-os átlaghőmérséklettel. Nyáron a legmagasabb napi hőmérséklet eléri a 34°C-ot. Az erős déli, trópusi légáramlás miatt az ország belföldi részén általában melegebb van, mint a tengerparton. A Fekete-tenger vízhőmérséklete júniustól szeptemberig átlagosan 23°C fokos.

A bulgáriai közlekedés a legolcsóbbak közé tartozik

A burgaszi nemzetközi repülőtér Bulgária délkeleti részén található, és az ország második legnagyobb repülőtere. Burgasztól közel 10 km-re délkeletre, a Sarafovo kerületben található. A Burgaszba közlekedő tömegközlekedés körülbelül félóránként közlekedik. A jegy körülbelül 1 lévába (kb. 200 forintba) kerül, és a buszra való felszállás után kell megvenni.

Hasznos információk a Bulgáriába való beutazáshoz

Bulgáriába érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal utazhatsz. Az úti okmányoknak a hazatérés után még legalább 6 hónapig érvényesnek kell lenniük. A gyermekeknek saját útlevéllel kell rendelkezniük.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top