Connect with us

Király repjegyek

Maldív-szigetek vagy Srí Lanka egy 3 napos megállóval Dubajban

Maldív-szigetek vagy Srí Lanka egy 3 napos megállóval Dubajban

1 kiváló légitársaság + több úti cél = életed nyaralása! Ez a képlet teljesen igaz, ha az Emirates multi-city repjegyeire gondolunk. Nyaralj a Maldív-szigetek pálmafái alatt vagy szörfözz Srí Lanka hatalmas hullámain, de még előtte tarts egy 3 napos megállót Dubajban, amit mi neked automatikusan, minden repjegyhez beállítottunk.

Multi-city reppjegyek:

Maldív-szigetek 3 napos megállóval Dubajban

Zavartalan pihenés a Maldív-szigeteken egy kis csavarral? Miért utaznál csak egy helyre, ha az Emirates-nek köszönhetően paradicsomi nyaralásod megspékelheted egy 3 napos megállóval Dubajban. Bécsből/Budapestről indul a gép majd Dubajba érve leszállsz a fedélzetről, élvezed a dubaji időjárást és nyüzsgést, majd 3 nappal később már a Maldív-szigeteken henyélhetsz.

Srí Lanka 3 napos megállóval Dubajban

Szörföznél Dubaj homokdűnéin, de Srí Lanka hullámait sem hagynád ki szívesen? Meg van a megoldás! Foglald le repjegyed Colombóba és tarts egy 23 napos megállót Dubajban. Természetesen, most is érvényes, te döntöd el mennyi időt szeretnél Srí Lankán tölteni, mi az odaútra automatikusan beállítottunk 3 napot Dubajban.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top